KotiKotitalouden niksitMiten pääset eroon vanhasta hajusta vaatekaapissasi: kokeneiden emäntien liitutemppu

Miten pääset eroon vanhasta hajusta vaatekaapissasi: kokeneiden emäntien liitutemppu

Vaatekaappiemme syvyyksissä piilevä salakavala kosteus pilaa usein elämän tekemällä lempivaatteistasi haisevia rättejä.Mutta tätä vitsausta vastaan on helppo taistella! Siihen tarvitaan vain yksi saatavilla oleva lääke, joka löytyy lähes jokaiselta kotiäidiltä.

On käynyt ilmi, että jos laittaa tavallista liitua kaappeihin ja lipastoihin, hajut lakkaavat ilmestymästä kuin taikaiskusta.Ajan myötä ihmiset ovat ratkaisseet tämän mysteerin ja ymmärtäneet, mistä tämä vaikutus johtuu.

Epämiellyttävien hajujen syynä on kosteuden kertyminen, joka luo otollisen ympäristön bakteerien kasvulle.Liidulla on maaginen kyky imeä ylimääräistä kosteutta antamatta bakteereille mahdollisuutta.

Jos haluat päästä eroon vaatekaapin hajuista, aseta liitunpaloja vaatekaapin nurkkiin.Tai voit laittaa liitua pusseihin ripustimiin vaatteiden viereen.Tärkeintä on vaihtaa tämä ihmelääke kuuden kuukauden välein.Ja unohda sitten hajuongelma lopullisesti!

Kaksi muuta helppoa tapaa raikastaa vaatteet :

 • Jätä tavarat ulos ulkoilmaan yön yli.Yön viileys ja puhdas ilma poistavat kaikki vieraat hajut aamuun mennessä.Tärkeintä on varmistaa, ettei yön aikana sada.
 • Liota tavaroita puoli tuntia altaassa, jossa on vettä ja johon on lisätty pöytäetikkaa.Etikalla on vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia ja se tappaa kaikki hajuja aiheuttavat bakteerit.Liotuksen jälkeen tavarat on huuhdeltava hyvin ja kuivattava.
 • Niko Ahlqvist
  Niko Ahlqvist
  Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
  RELATED ARTICLES

  2 KOMMENTIT

  1. Mielestäni tämä liitutemppu on todella hyvä keino päästä eroon vaatekaapin epämiellyttävistä hajuista. Aion ehdottomasti kokeilla tätä vinkkiä omassa vaatekaapissani!

  2. Tämä on todella hyödyllinen vinkki! Olen itse kokeillut liitua vaatekaapissa ja se todella auttoi poistamaan epämiellyttävät hajut. Lisäksi ulkoilma ja etikka ovat myös loistavia keinoja raikastaa vaatteita. Kiitos vinkistä!

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten