KotiReseptitMiten juustokakut valmistetaan niin, etteivät ne hajoa: 3 temppua, joista lähes kukaan...

Miten juustokakut valmistetaan niin, etteivät ne hajoa: 3 temppua, joista lähes kukaan ei tiedä

Joskus kokeneimmatkin emännät myöntävät, etteivät he pärjää tavallisille juustokakuille: ne noudattavat kaikkia ruoanlaittosääntöjä, mutta hajoavat silti.Jotta juustokakuista tulisi todella mureita ja reheviä eivätkä ne hajoaisi pannulla, sinun on sovellettava joitakin temppuja.

Tärkeintä on valita raejuuston oikea koostumus.Älä lisää liikaa kananmunia, sillä taikinasta tulee liian märkä, ja sen työstäminen on vaikeaa.Yksi muna puolta kiloa raejuustoa kohti riittää: se sitoo taikinan kaikki ainesosat turvallisesti.

Älä ’tukki’ rahkaa jauhoilla tai mannasuurimoilla – ne vain pilaavat juustokakkujen maun.

Kuva: Konstantin Klimov/pexels.com.

Usein cheesnikiin lisätään jauhoja, jotkut emännät suosivat suurimoita.Yritä pärjätä ilman niitä: usein jauhot ja mannasuurimot antavat juustokakkuihin turhaa makua ja pilaavat ruokalajin.Jos juustomassan koostumus on oikea, et tarvitse ylimääräisiä irtotavaroita.

Ja vielä yksi salaisuus: juustokakkujen paistaminen kannattaa aloittaa vasta, kun paistinpannu on riittävän kuumaa.Tulos miellyttää sekä sinua että perhettäsi: saat mureita juustokakkuja ilman ylimääräisiä makuja.

Ja täältä voit tutustua kuohkeiden juustokakkujen valmistuksen salaisuuksiin.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten