KotiPuutarhuriMiksi ovelat kotiäidit ostavat halvimman saippuan: 3 tehokasta ratkaisua

Miksi ovelat kotiäidit ostavat halvimman saippuan: 3 tehokasta ratkaisua

Olemme tottuneet yhdistämään saippuan yksinomaan hygieniaan ja käsienpesuun. Osoittautuu kuitenkin, että tämä on hämmästyttävä monitoimituote, joka auttaa ratkaisemaan monia kotitalousongelmia! Tänään puhumme tavallisen wc-saippuan kolmesta hyödyllisestä ominaisuudesta, joista kokeneet kotiäidit tietävät.

 

 

Joten ensinnäkin, jos vaatteiden tai laukun vetoketju alkaa jumittua, käsittele se saippualiuoksella – niin se ”ajo” taas kuin uusi! Siksi älä kiirehdi heittämään pois tahmeita asioita – pieni saippua riittää.

 

Toiseksi, pyykki- tai jopa wc-saippua sopii erinomaisesti eri pintojen pesuun siivouksen yhteydessä. Vaahdota sieni ja hankaa pois kaikki lika, erityisesti keittiössä oleva rasva. Ei erikoiskemikaaleja!

 

Kolmanneksi tämä saippua voi tehokkaasti päästä eroon oven saranoiden epämiellyttävästä vinkumisesta. Levitä se vain saranoihin ja kiillota – se on turvallisempaa kuin kasviöljyn käyttäminen näihin tarkoituksiin.

 

Tässä on kolme tavallisen saippuan hyödyllistä ominaisuutta, jotka jokaisen kotiäidin tulisi tietää! Käytä näitä vinkkejä ja tulet arvostamaan tämän tuotteen monipuolisuutta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten