KotiMielenkiintoinenKuinka muuten kokeneet kotiäidit käyttävät muovipulloja: 5 tapaa kotiin ja puutarhaan

Kuinka muuten kokeneet kotiäidit käyttävät muovipulloja: 5 tapaa kotiin ja puutarhaan

Vanha hyvä muovipullo voi tulla tarpeeseen arjessa paljon useammin kuin uskommekaan. Sen sijaan, että he heittäisivät pois tarpeettomat astiat, kokeneet kotiäidit keksivät niille uusia käyttötapoja. Ja luovuuden ansiosta muovipulloista tulee yllättävän toimivia ympäri taloa. 

 

 

Yksinkertaisten life hackien ansiosta niistä tulee käteviä laitteita, jotka säästävät aikaa, rahaa ja helpottavat elämää. Valikoimastamme opit kuinka voit käyttää muovipulloja uusilla tavoilla, haluat ehkä ottaa hyödyllisiä ideoita huomioon!

 

Ensinnäkin voit valmistaa käteviä annostelulaitteita muovipulloista . Riittää, kun leikkaat pullon pohjan, käännät sen ja työnnät kaula jäljellä olevan osan sisään. Kaada tai kaada sitten annosteltavaa – pesujauheesta oliiviöljyyn. Säädä tilavuutta liimaamalla mittaviiva pullon sisään. 

 

Toiseksi muovipullo on erinomainen suppilomainen säiliö roskille puhdistuksen aikana. Voit tehdä tämän leikkaamalla pullon yläosan kulmassa. Jotta roskat putoavat helpommin, tee pieni leikkaus kaulan reunaan.

 

Kolmanneksi pullo voi toimia kätevänä säiliönä vihannesten ja hedelmien säilyttämiseen . Voit esimerkiksi leikata sitruunat tai limetit viipaleiksi ja laittaa ne pullon katkaistuun pohjaan – näin ne pysyvät tuoreina pidempään jääkaapissa.

 

Neljänneksi muovipullon leikatusta yläosasta tulee erinomainen minikasvihuone taimille . Istuta vain siemenet, peitä astiat mullalla muovikannella ja aseta ne ikkunaan. Tämä suojaa versoja kylmältä.

 

Viidenneksi , vanha muovipullo voi korvata ruiskun huonekasvien ruokkimiseen lannoitteilla. Täytä pullo lannoiteliuoksella, laske putki maahan juurien lähelle ja purista pulloa kevyesti. Näin voit ruokkia jokaisen kasvin tarkasti.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten