KotiKotitalouden niksitMiksi ovelat kotiäidit eivät heitä pois vanhoja tyynyjä: 8 tehokasta tapaa käyttää...

Miksi ovelat kotiäidit eivät heitä pois vanhoja tyynyjä: 8 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona

Vanhoista, kuluneista tyynyistä tulee usein turhaa roskaa, jonka heitämme armottomasti pois. Nämä turhalta näyttävät tavarat voivat kuitenkin löytää toisen tuulen ja tuoda todellista hyötyä kotitalouteen. 

 

 

Kuten näette, vanhoja, kuluneita tyynyjä ei tarvitse lähettää kaatopaikalle.

Pienellä mielikuvituksella voit löytää niille arvokkaan käytön kotitaloudessasi ja säästää paljon rahaa.

Käytä esiteltyjä life hackeja, niin tarpeettomat asiat löytävät uuden elämän auttaen sinua ratkaisemaan arjen ongelmia!

 

Tässä postauksessa paljastamme kahdeksan luovaa tapaa käyttää ei-toivottuja tyynyjä ja niiden osia kotonasi. Puhdistusrievuista eristysmateriaaleihin nämä hakkerit voivat auttaa sinua säästämään rahaa ja hyödyntämään sitä, mitä aiemmin pidettiin roskana. Oletko valmis löytämään uusia mahdollisuuksia vanhoille asioille?

 

Ensinnäkin, älä kiirehdi heittämään pois höyheniä ja nukkaa vanhoista tyynyistä. Ne ovat erinomainen täyteaine kompostikuoppaan ja rikastavat maaperää luonnollisilla ravintoaineilla kasvien kasvua varten puutarhassasi.

 

Toiseksi, jos huomaat, että kaksi tyynyä on tullut käyttökelvottomaksi kerralla, älä kiirehdi heittämään niiden sisältöä pois. Yhdistä täyte yhdeksi tyynyksi ja päivitä sen päällinen halutessasi. Näin säästät rahaa ja pidennät tuotteen käyttöikää.

 

Kolmanneksi, kun siirrät tai kuljetat huonekaluja, käytä vanhoja tyynyjä ja niiden kangasta suojaamaan esineitä vaurioilta . Aseta ne vain tavaroiden väliin – ilman naarmuja!

 

Neljänneksi tyynyn täyte voi olla ihanteellinen iskuja vaimentava materiaali kuljetettaessa herkkiä tavaroita . Ripottele sitä rikkoutuvien esineiden ympärille, niin ne saavuttavat vastaanottajan turvallisesti.

 

Viidenneksi, älä heitä kangasta pois vanhoista tyynyistä – leikkaa se rievuiksi , joista on hyötyä talon puhdistamisessa . Näin säästät rahaa erikoislautasliinojen ostamisessa.

 

Kuudenneksi vanha tyyny voi olla erinomainen suoja polvillesi puutarhatyössä. Aseta se vain polvien alle kitkemisen tai istutuksen ajaksi.

 

Seitsemänneksi, jos kodissasi on takka tai liesi, tyyny auttaa estämään savupiipun vetoa . Tulppaa sen reikä tiukasti, kun tulipesä ei toimi – lämpö pysyy sisällä.

 

Kahdeksanneksi huoneen lämpimänä pitämiseksi vanhaa tyynyä voidaan käyttää ullakon tai muiden talon huonosti eristettyjen alueiden eristämiseen. Täyteaine ei päästä kylmää sisään.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten