KotiPuutarhuriMiksi kokeneet kotiäidit eivät heitä pois pussiklipsiä: 7 hyödyllistä tapaa käyttää niitä...

Miksi kokeneet kotiäidit eivät heitä pois pussiklipsiä: 7 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona

Jokapäiväisessä elämässämme on monia tuttuja asioita, joita pidämme itsestäänselvyytenä emmekä ajattele niiden vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia. Yksi tällainen esine on tavallinen leipäpussin puristin. Tämä pieni mutta erittäin hyödyllinen yksityiskohta voi palvella hyvin paitsi keittiössä. 

 

 

Tässä julkaisussa paljastamme 7 luovaa elämää, joiden avulla voit tarkastella yksinkertaisia ​​puristimia tuoreella tavalla ja käyttää niitä erilaisissa arjen tilanteissa. Mutta ensin asiat ensin!

 

Ensinnäkin, voit helposti ja siististi säilyttää uudenvuoden seppeleen klipsien avulla . Kokoa se ja kiinnitä puristimella – näin johdot eivät sotkeudu, ja ensi vuonna seppele on käyttövalmis.

 

Toiseksi, säilytä teippiä kätevästi myöhempää käyttöä varten – asenna pidike päähän, niin sinun ei tarvitse repäistä sitä joka kerta.

 

Kolmanneksi laita avaimesi järjestykseen merkitsemällä ne allekirjoituksilla. Ymmärrät heti, mikä avain on mikä, et sekoita niitä ja vältä epämiellyttäviä tilanteita.

 

Neljänneksi leike voi olla erinomainen kirjanmerkki kirjoille ja muistilehtiöille . Pidä niitä aina laukussasi tai repussasi, niin tarvittava sivu ei enää katoa.

 

Viidenneksi, laita johdot järjestykseen talossa merkitsemällä ne pidikkeillä. Merkitse jokainen puristin ja kääri se langan ympärille – ei sekaannusta!

 

Kuudenneksi, kun otat vastaan ​​vieraita, käytä pidikkeitä alkuperäisinä silmälaseina . Kirjoita nimikirjaimesi niihin ja kiinnitä ne jalkoihin – tällainen pieni yllätys ei jää huomaamatta.

 

Seitsemänneksi, jotta sukat eivät katoa pesussa , kiinnitä parit pidikkeillä ennen kuin asetat ne pesukoneeseen. Tämä pitää sarjat ennallaan.

 

Kuten näet, yksinkertainen leipäpussien puristin voi tehdä todellisia ihmeitä, jos käytät vähän kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta. Käytä näitä life hackeja, ja tavallisista taloustavaroista tulee korvaamaton apu asioiden järjestykseen ja tilasi järjestämiseen!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten