KotiKotitalouden niksitMiksi kokeneet isännät käyttävät kananmunapakkauksia uudelleen: kuusi keskeistä sovellusta

Miksi kokeneet isännät käyttävät kananmunapakkauksia uudelleen: kuusi keskeistä sovellusta

On outoa, miten tavallisimmatkin poisheitettävät esineet voivat saada toisen elämän ja osoittautua käteviksi kodin ympärillä.Munakartonkipakkaukset ovat yksi tällainen tavallinen esine.Niitä voi käyttää moniin kiehtoviin ja hyödyllisiin tarkoituksiin, joten ei kannata kiirehtiä niiden poisheittämistä.Tässä artikkelissa tarkastelemme kuutta luovaa tapaa käyttää tavallista munakartonkipakkausta uudelleen.

Ensinnäkin pahviset lokerot ovat loistava paletti värien sekoittamiseen, erityisesti nuorille taiteilijoille. Syvät kennot estävät värejä vuotamasta ulos.

Toiseksi munakartonkia voi käyttää kätevänä tarjottimena taimille.Munankuoret ovat hyvä kalsiumin lähde maaperään, mikä voi auttaa taimia kukoistamaan.

Kolmanneksi pahvilokeroista voi tehdä ihanan lampunvarjostimen valaisimeen tai lamppuun.Kun kennot on maalattu haluamallasi värillä, kokoa ne ympyräksi liimaa käyttäen.

Neljänneksi, aseta kannettava tietokoneesi munakartongin päälle siltä varalta, että se ylikuumenee.Leikatut kennot parantavat ilmavirtausta ja auttavat widgetin jäähdytyksessä.

Viidenneksi, pahvilaatikko muuntuu pieneksi järjestelijäksi herkille joulukoristeille ja leluille, joka suojaa niitä vahingoittumiselta, kun niitä säilytetään ja kuljetetaan.

Kuudenneksi, pahvitaskut sopivat hyvin pienten lisävarusteiden, kuten ompelutarvikkeiden, säilyttämiseen. Kannen sisälle sijoitettu nuppineulatyyny viimeistelee laatikon.

Kuten näet, munakartonkia voi käyttää moniin asioihin, kuten toimiston järjestämiseen tai kodikkaan valaistuksen tekemiseen. tälle edulliselle materiaalille voi antaa aivan uuden elämän kodissasi pienellä mielikuvituksella. kokeile näitä ehdotuksia, leiki ja käytä perusmunakartonkia lisäämään väriä ja toiminnallisuutta kotiisi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Pidän todella ideaa uusiokäytöstä! On hienoa nähdä, miten arkipäiväisistä asioista voi tehdä jotain luovaa ja hyödyllistä. Erityisesti pidän ajatuksesta käyttää munakartonkia lampunvarjostimena – uskomattoman kekseliästä! Kiitos vinkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten