KotiUusiokäyttöideatKahdeksan käyttötapaa vanhentuneille kukkaruukuille keittiössä ja kotona, joita ei kannata hävittää

Kahdeksan käyttötapaa vanhentuneille kukkaruukuille keittiössä ja kotona, joita ei kannata hävittää

Kun kasvi kuolee tai se siirretään, vanhoja kukkaruukkuja käytetään harvoin uudelleen, mutta niille on paljon kekseliäitä käyttötarkoituksia, joita voit kokeilla ennen kuin heität ne pois.

Pienellä luovuudella voit tehdä hyödyllisiä ja erikoisia esineitä, jotka eivät vain lisää kauneutta taloosi vaan auttavat myös sisustuksen järjestämisessä.Tutustu näihin kahdeksaan luovaan käyttötarkoitukseen vanhoille kukkaruukuille.

Ensinnäkin, vanhat ruukut voidaan käyttää uudelleen ainutlaatuisina kynttilänjaloina. Tarvitset vain kynttilän, ja saat aikaan melankolisen koristeen viihtyisiä illanistujaisia tai romanttisia illallisia varten.

Toiseksi, isoista ruukuista syntyy ainutlaatuisia maljakoita keinokukka-asetelmille, jotka koristavat kotiasi hyvin pitkään.

Kolmanneksi, pienet ruukut voi asettaa työpöydälle, ja ne sopivat erinomaisesti toimistotarvikkeiden säilyttämiseen. paperiliittimet, kynät ja kynät ovat järjestyksessä ja jatkuvasti saatavilla.

Neljänneksi, voit istuttaa valtaviin ruukkuihin muita kasveja. ne tuovat eloisan lisäsävyn sisustukseesi, kun maalaat tai dekupagetat ne.

Viimeiseksi ruukut toimivat todella hyvin lintujen ruokintapaikkoina.Kiinnitä ne vain seinään tai puuhun, tarjoa ruokaa, ja höyhenpeitteiset vierailijasi ovat innoissaan.

Kuudenneksi, käytetyt ruukut sopivat täydellisesti taimien säilytykseen.Kylvä niihin siemeniä ja vedä kasvit ulos avomaalle, kun aika on oikea.

Seitsemänneksi, voit luoda ainutlaatuisen hyllyn pienille kylpyhuonetuotteille, kuten pumpulipuikoille ja partakoneille, käyttämällä pientä ruukkua, jossa on seinäkiinnitteinen pohja.

Kahdeksanneksi, ruukusta voi luoda viihdyttäviä leluja lapsille.Kun olet lisännyt silmät ja muut yksityiskohdat, maalaa ne eloisilla väreillä, ja uusi lelu on valmis!

Kuten näet, vintage-kukkaruukut voidaan saada uuteen elämään ja niitä voidaan hyödyntää monin eri tavoin.Älä kiirehdi hävittämään tavaroita; pienellä mielikuvituksella voit valmistaa ainutlaatuisia, hyödyllisiä esineitä, jotka voivat auttaa sinua järjestämään tilasi ja koristamaan kotiasi.Kokeile uusia asioita ja kokeile; tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. En voi uskoa, että vanhoja kukkaruukkuja voi hyödyntää näin monipuolisesti! Todella inspiroivaa ja ekologista. Sain heti ideoita omiin sisustushankkeisiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten