KotiKotitalouden niksitMansikat kasvavat vahvoina ja makeina: muista nämä 2 luonnollista ja edullista lannoitetta

Mansikat kasvavat vahvoina ja makeina: muista nämä 2 luonnollista ja edullista lannoitetta

Lannoitteilla on uskomattoman tärkeä rooli kasvien kehityksessä, ja ne auttavat viljelykasveja olemaan vahvempia, vahvempia ja kestävämpiä. 

 

 

Niillä voi myös olla positiivinen vaikutus joidenkin kasvien, kuten mansikoiden, makuun. Tässä tapauksessa harkitsemme kahta luonnollista koostumusta, jotka voivat parantaa merkittävästi tämän marjan makua.

 

Ensinnäkin yksi lannoitteista, joka voi parantaa mansikoiden makua, on tuhka. Tämä tuote ei ainoastaan ​​tee mansikoista maukkaampia, vaan sillä on myös yleensä hyvä vaikutus niiden kehitykseen. Tuhkaa voidaan käyttää monella tapaa. Jotkut puutarhurit yksinkertaisesti levittävät tuhkaa mansikkapensaiden viereen, kun taas toiset valmistavat ravintokoostumuksen. Tällaisen koostumuksen valmistamiseksi sinun on sekoitettava 200 ml tuhkaa 4 lasilliseen kuumaa vettä ja laimennettava sitten saatu seos vesiämpäriin 10 litran kokonaistilavuuteen. Tätä liuosta voidaan käyttää vaihtoehtona kastettaessa.

 

Toiseksi toinen pintakastike, joka auttaa marjoja kasvamaan maukkaammin ja laadukkaammin, on nokkonen. Sen valmistamiseksi sinun on valittava riittävä määrä nokkosta ja asetettava se mihin tahansa astiaan, lisättävä vettä ja jätettävä puolitoista viikkoa. Sitten yksi litra tuloksena olevaa tiivistettä on laimennettava ämpäriin vettä.

 

Voimme sanoa, että oikea lannoitteiden valinta ja niiden asiantunteva levitys eivät vain edistä kasvien terveellisempää kasvua, vaan myös parantaa niiden makua. Erityisesti mansikoiden kohdalla on suositeltavaa käyttää tuhkaa ja nokkosta, mikä auttaa marjoja muuttumaan makeammaksi ja aromaattisemmiksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten