KotiReseptitLisää maitoon vodkaa ja sytytä sianrasva sytyttimellä tuleen: niin tekivät isoäitimme

Lisää maitoon vodkaa ja sytytä sianrasva sytyttimellä tuleen: niin tekivät isoäitimme

Jos epäilet ostamiesi tuotteiden laatua, useimmat niistä voi helposti testata kotona.Näin isoäitimme tekivät sen.

Ilmeisimmät merkit huonosta laadusta ovat tietenkin outo maku ja epämiellyttävä haju.Aina ei kuitenkaan ole mahdollista todeta, onko edessäsi oleva tuote hyvä, sillä elintarviketeollisuus ei pysähdy.Usein valmistajat käyttävät huonojen raaka-aineiden peittämiseksi erilaisia lisäaineita.Maito ei ole poikkeus.Kuitenkin, ja se on erittäin helppo tarkistaa kotona.

Riittää siis, että kaadat lasiin maitoa ja alkoholia tai vodkaa suhteessa yksi-kaksi ja sekoitat.Melkein heti alkaa reaktio.Jos sinulla on hyvä tuote edessäsi, hiutaleita alkaa muodostua.

Laardin polttaminen sytyttimellä tuntuu vain oudolta – se on paras tapa testata tuotetta.

Kuva: Svetlana Vozmilova/Global Look Press.

On olemassa hyvin yksinkertainen ja tehokas tapa testata ostettua laardia.Tätä varten sinun tarvitsee vain ottaa pieni pala ja sytyttää se tuleen sytyttimellä.Tuotteen pitäisi lähes välittömästi alkaa sulaa.Jos se ei sula ja siinä on epämiellyttävä urean haju, olet todennäköisesti saanut villisian rasvaa, joka on yleensä hyvin sitkeää ja epämiellyttävää.

Jos sinun täytyy leipoa jotain, mutta et ole varma, onko kaapissa pitkään lojunut hiiva vielä hyvää, kokeile tätä temppua.Kaada ravintolisä yksinkertaisesti lämpimään veteen.Jos tuote alkaa kellua, voit huoletta käyttää niitä.

Sillä välin on opittu, miksi laakerinlehti on sytytettävä tuleen ja laitettava heti veteen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Lisäsin maitoon vodkaa ja sytytin sianrasvan sytyttimellä tuleen kotona. Uskon, että isoäitimme tiesivät parhaiten, miten varmistaa tuotteiden laatu. On tärkeää kiinnittää huomiota tuotteiden makuun ja hajuun kun epäilyttää. Tämä on yksinkertainen mutta tehokas tapa varmistaa, että ostamasi tuote on laadukas.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten