KotiMielenkiintoinenLattiasi kiiltää kuin uusi, kun lisäät sitä veteen

Lattiasi kiiltää kuin uusi, kun lisäät sitä veteen

Todennäköisesti mietit, mitä tehdä, jotta paneelisi näyttäisivät uudenveroisilta? Onko lattiasi kulunut, etkä tiedä, miten saisit sen takaisin alkuperäisen näköiseksi? Pelkkä moppaaminen ei riitä, vaan se tarvitsee työtä.

Jokainen, joka on joskus saanut talon valmiiksi, tietää, että laminaattilattian asentaminen on suuri kustannus.

Kiiltävien lattioiden puhdistaminen ei paranna niiden ulkonäköä, kun ne alkavat näyttää tylsiltä. Koska pinta altistuu jatkuvasti kitkalle, vanhenemisprosessi on luonnollinen. Tämä on vastuussa naarmujen muodostumisesta ja kiillon menettämisestä. Sinun on huollettava sitä hyvin, jos haluat palauttaa sen kiillon, ja me neuvomme, miten se tehdään.

Miten paneelien kiilto palautetaan?

Lattianpuhdistusaineita löytyy kaikista kaupoista. Nämä voivat maksaa paljon. Kovapuulattiat eivät näytä hyvältä edes halvimmilla tuotteilla. Kannattaa turvautua kotikonsteihin, jotka voivat tehdä ihmeitä, ennen kuin tyhjennämme lompakkomme. Kokeile sitä, koska sinulla on kaikki mitä tarvitset.

Visuaalisesti mattapintainen voide Panels

Panels muistuttaa vartalon ihoa. Kun ne kuivuvat, niistä tulee ryppyisiä ja tylsiä, ja ne vaativat kosteuttavaa voidetta, jotta ne palautuisivat entiseen tilaansa. Sama pätee parkettiin: ajan mittaan sitä on öljyttävä, jotta se saa takaisin alkuperäisen kiiltonsa. Tähän tarvitaan kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä, 100 millilitraa etikkaa ja 500 millilitraa vettä. Sekoita sitten kaikki nesteet keskenään ja laita sivuun. Ennen käyttöä imuroi ja pese koko lattia normaaliin tapaan.

Näin pääset eroon liasta ja pölystä, ja kiiltävä seos peittää paneelit mahdollisimman hyvin. Kun tuote on lisätty suihkepulloon, suihkuta sitä varovasti pinnalle ja pyyhi pehmeällä mikrokuituliinalla parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jos et pidä etikan tuoksusta, voit lisätä kotitalouspuhdistusaineeseesi muutaman tipan eteeristä öljyä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten