KotiReseptitLannoitepitoisia ja vaarallisia: pitäisikö vesimeloneita ostaa kesäkuussa

Lannoitepitoisia ja vaarallisia: pitäisikö vesimeloneita ostaa kesäkuussa

Ennen kuin ostat vesimelonia kesäkuun alussa, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, joiden avulla voit valita laatutuotteen.Tartuntatautilääkäri Andrei Pozdnyakov kertoi meille, mikä auttaa välttämään vaarallisten tavaroiden ostamista.

Asiantuntijan mukaan kannattaa valita vain lämpimistä maista peräisin olevia aikaisin kypsyviä lajikkeita olevia vesimeloneita.Ne eivät sisällä erilaisia epäpuhtauksia ja ovat turvallisimpia kulutukseen.

Muiden lajikkeiden kanssa kannattaa olla varovaisempi.

’Kesäkuussa Siperian lähellä sijaitsevista toimituspaikoista tulevat vesimelonit eivät yleensä ole vielä täysin kypsiä.Siksi on olemassa vaara, että kypsymisen nopeuttamiseksi ja vesimelonin saamiseksi myyntikelpoiseksi sitä on ylikyllästetty lannoitteilla, jotka ylittävät säädetyt normit ja suurimmat sallitut/turvalliset pitoisuudet’, lääkäri selitti AiF-Tomskin kanssa käydyssä keskustelussa.

Hän lisäsi, että aiemmin monet viljelijät kiihdyttivät vesimelonien kasvua nitraattikyllästymisen vuoksi.Nyt tätä kuitenkin valvotaan erityisen tarkasti.Samaan aikaan ei ole mitään keinoa tarkistaa vesimelonin laatua ennen sen ostamista.

Aiemmin kokeneet puutarhurit paljastivat mansikoiden valinnan salaisuuden.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten