KotiPuutarhuriKuinka muut ovelat kotiäidit käyttävät kosteuspyyhkeitä: 8 kotielämää

Kuinka muut ovelat kotiäidit käyttävät kosteuspyyhkeitä: 8 kotielämää

Kosteat antibakteeriset pyyhkeet löytyvät nykyään melkein joka kodista. Olemme tottuneet käyttämään niitä lähinnä keittiön nopeaan siivoukseen tai laitteiden siivoukseen. Mutta käy ilmi, että suoran käyttötarkoituksensa lisäksi tätä tavallista näyttävää esinettä voi käyttää kymmenillä yllättävän hyödyllisillä tavoilla!

 

 

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta imukykyiset kosteuspyyhkeet voivat ratkaista monia jokapäiväisiä kotitalousongelmia. Niistä tulee todellinen hengenpelastaja, kun poistat erilaisia ​​tahroja, taistelet sähköä vastaan, huolehdit tavaroista ja paljon muuta. Tänään jaamme mielenkiintoisimmat elämänhacks näiden kätevien lautasliinojen käyttöön. Pidä kiinni kosteuspyyhkeiden paketista – elämästä tulee paljon helpompaa!

 

Ensinnäkin ne säästävät matot ja huonekalujen verhoilut vaikeilta tahroilta – viinistä, kolasta, marjoista . Sinun tarvitsee vain asettaa tällainen lautasliina tuoreelle tahralle ja painaa hieman niin, että saastuneen kankaan kerros on kyllästynyt.

 

Toiseksi kosteuspyyhkeet puhdistavat täydellisesti silitysraudan pohjan lialta, jos pyyhit sen tai jopa silität sen.

 

Kolmanneksi paidassa tai pöytäliinassa oleva tuore kahvitahra voidaan myös helposti poistaa kostealla liinalla.

 

Neljänneksi, heidän avullaan voit päästä eroon vaatteiden staattisesta sähköstä yksinkertaisesti pyyhkimällä ne sisältä.

 

Viidenneksi, tällaiset lautasliinat ovat hyviä poistamaan saippuatahroja kylpyhuoneesta ja keittiöstä.

 

Kuudenneksi ne poistavat helposti vihatut valkoiset deodorantin jäljet ​​vaatteista.

 

Seitsemänneksi tällaiset lautasliinat estävät maaperän valumisen ruukuista, joissa on kasveja, viemärireikien kautta, jos laitat ne pohjalle ennen uudelleenistutusta.

 

Kahdeksanneksi ne ovat käteviä lemmikkieläinten karvojen keräämiseen eri pinnoilta.

 

Voimme siis vakuuttavasti sanoa, että tavallisia kosteuspyyhkeitä voidaan käyttää haluttaessa paljon laajemmin!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten