KotiReseptitKokki selitti, miten sipulit paistetaan oikein ja mitkä sipulit eivät sovellu tähän

Kokki selitti, miten sipulit paistetaan oikein ja mitkä sipulit eivät sovellu tähän

Kokki selitti, mitkä sipulit ja miten ne on parasta paistaa niin, että ne antavat ruokaan makua, mutta pysyvät myös aromikkaina eivätkä muutu haalistuneeksi massaksi.Hänen mukaansa punasipulia ei pidä laittaa pannulle lainkaan – ne on jätettävä salaatteihin ja alkupaloihin.

Paistettaessa tällaisesta sipulista tulee ruma.Lisäksi se menettää paljon makua.Siksi on parempi passivoida valkoiset sipulit, ja sopivin öljy siihen on oliiviöljy.Ammattilaiset leikkaavat ne kuutioiksi tai renkaiksi.

Jotta sipulit olisivat rapeita, öljy on esilämmitettävä.Kahdessa lusikallisessa öljyä paistetaan 5-7 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.Sipulit kannattaa suolata lopuksi, voit myös lisätä ripaus sokeria miellyttävän maun saamiseksi, kirjoittaa Rsute.

Muistutamme, aiemmin Alexander Myasnikov selitti, millä öljyllä on parempi paistaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten