KotiReseptitKeittiön ihmeet: miten kurpitsa muutetaan mangoksi

Keittiön ihmeet: miten kurpitsa muutetaan mangoksi

Syyskauden alkaessa vihannestarhan kuningatar – kaunis kurpitsa – ilmestyy pöydälle yhä useammin.Sen tuoksuvasta oranssista massasta voit valmistaa valtavan määrän ruokia.Ja jokainen niistä on herkullinen.Tai voit käyttää uutisportaalin ’Belnovosti’ salaista reseptiä, lisätä hieman taikaa ja muuttaa kurpitsan mangoksi.

Ruokaa varten tarvitset seuraavat ainesosat:

  • Kurpitsa – 2 kg.
  • appelsiinit – 2 hedelmää.
  • sitruuna – ½ hedelmää.
  • sitruunahappoa – 5 g.
  • sokeri – 0,4 kg.

Valmistustapa:.

Kuori kurpitsasta kuori ja siemenet, leikkaa se keskikokoisiksi kuutioiksi ja siirrä leveään astiaan, jossa muut ainekset sekoitetaan. Kuutioi appelsiinit.Kuori toinen hedelmä ja leikkaa toinen kuorineen.

Kuutioi puolet sitruunasta kuorimatta ja laita se kulhoon kurpitsan ja appelsiinin kanssa.Lisää aineksiin sokeri ja sitruunahappo. Sekoita komponentit huolellisesti ja jätä 3 tunniksi.Sekoita tänä aikana 3-4 kertaa.Kurpitsa antaa paljon mehua – se on kaadettava valmistettuihin purkkeihin ja lähetä sitten loput ainesosat.

Peitä purkit kannella ja aseta kattilaan, jonka pohjalle laitetaan sideharso tai pyyhe.Täytä kattila vedellä purkkien hartioihin asti.Laita kattila liedelle ja steriloi puoli tuntia kiehumisen jälkeen.

Tämän seurauksena kurpitsa muuttuu ’mangoksi’, jolla on kirkas ja rikas maku, jolla on oma erityinen ja lyömätön sävy.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten