KotiKotitalouden niksitJumissa oleva vetoketju toimii kuin kello: kuinka kokeneet kotiäidit ratkaisevat ongelman 5...

Jumissa oleva vetoketju toimii kuin kello: kuinka kokeneet kotiäidit ratkaisevat ongelman 5 minuutissa

Vetoketju on yksinkertainen mutta erittäin tärkeä keksintö, jota ilman on vaikea kuvitella nykyaikaisia ​​vaatteita ja asusteita. Tämä kätevä kiinnitys mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen ja irrottamisen, mikä tekee tuotteesta toimivamman. 

Tämä yksinkertainen menetelmä sopii kaikentyyppisille vetoketjuille – metallille, muoville tai tekstiileille. Se on ehdottoman turvallinen tuotteen materiaalille ja itse varusteille, eikä jätä jälkiä tai tahroja. Lisäksi se auttaa pääsemään eroon epämiellyttävästä hajusta, jos ongelmavetoketjussa sellainen oli.
Käyttämällä tätä tehokasta life hackia voit nopeasti ja vaivattomasti palauttaa vetoketjusi toimintakuntoon, mikä pidentää suosikkivaatteidesi tai asustesi käyttöikää!

 

 

Joskus vetoketju voi kuitenkin alkaa juuttua tai jopa juuttua, mikä aiheuttaa paljon haittaa ja saattaa pilata esineen ulkonäön. Tämän ongelman ratkaiseminen ei vaadi paljon vaivaa ja kustannuksia – käytä vain yhtä arvokasta neuvoa.

 

Valmistele ensin tarvittavat materiaalit: pala kiinteää pyykkisaippuaa tai parafiinikynttilä sekä pehmeä sieni tai kangas .

 

Toiseksi, hiero kevyesti vetoketjun hampaita molemmilta puolilta saippualla tai parafiinivahalla. Tämä tulee tehdä huolellisesti, ilman liiallista painetta – kevyt voiteluaineen levitys riittää.

 

Kolmanneksi pyyhi itse vetoketju sienellä tai kankaalla poistamalla hampaisiin mahdollisesti kertynyt saippua/parafiini ja lika.

 

Neljänneksi, kiinnitä ja avaa vetoketju useita kertoja varmistaaksesi tehdyn työn tehokkuuden. Jos kiinnike alkaa liukua helposti ja tasaisesti, se tarkoittaa, että menetelmä on toiminut.

 

Viidenneksi, jos vetoketju pysyy edelleen kiinni, toista voiteluaineen levitys ja poistaminen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten