KotiReseptitIlkeä ja epämiellyttävä: 3 suurta virhettä hapankaalin valmistuksessa

Ilkeä ja epämiellyttävä: 3 suurta virhettä hapankaalin valmistuksessa

Hapankaalista voi tulla inhottavaa ja mautonta monille kotiäideille ominaisten virheiden vuoksi.Virheellinen leikkaaminen ja käsittely voi pilata ruoan.

Ensimmäinen virhe, jonka lähes kaikki tekevät, on väärän kokoinen silputtu kaali.Palan pitäisi olla 3-5 millimetrin kokoinen.Jos vihannes leikataan pienemmäksi, lautasesta tulee liian pehmeää eikä siitä tule rapeaa.

Kaali on välttämättä vaivattava, minkä monet kotiäidit unohtavat.Tämän pitäisi tapahtua sillä hetkellä, kun pilkot kaalia salaattiin.Tätä ei pidä tehdä vain, jos aiot hapattaa lehdet suolavedessä.

Oikeaa lämpötilaa ja maustamista ei pidä unohtaa.Kaalia ei kannata jättää kylmään, sillä siitä tulee epämiellyttävää ja pehmeää.On myös tärkeää, ettei lautasen kanssa liioitella, korostaa portaali ’Belnovosti’.

Aiemmin ravitsemusasiantuntijat nimesivät kolme uudenvuoden salaattia, jotka vahingoittavat kuvaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten