KotiReseptitHento, hapan ja mielettömän herkullinen: paras kastike lihapulliin - vieraat nielevät kielensä

Hento, hapan ja mielettömän herkullinen: paras kastike lihapulliin – vieraat nielevät kielensä

Kotikokit tietävät hyvin, että lihapullien maku riippuu pitkälti siitä, millaisen kastikkeen kanssa ne tarjoillaan.Eikä kastikkeen monimutkaisuus ole onnistumisen tae.Kokkien kerrotaan, miten tehdä yksinkertainen mutta erinomainen kastike.

’Ja nyt tarkkana!’

On tarpeen ottaa samassa suhteessa tomaattimurskaa, hapankermaa, jonka rasvapitoisuus on 15 %, ja vettä.Sekoita kaikki keskenään, lisää mustapippuri.

Laimenna erillisessä astiassa teelusikallinen jauhoja 200 ml:lla vettä ja kaada saatu neste kastikkeen pääosaan.

Sekoita kaikki varovasti ja hauduta miedolla lämmöllä.Jotta maku olisi kirkkaampi ja voimakkaampi, voit lisätä pari valkosipulinkynttä pilkkomalla ne etukäteen.

Heti kun kastikkeen koostumus muuttuu hyväksyttäväksi, laita lihapullat kastikkeeseen, belnovostin verkkosivuilla kerrotaan.

Aikaisemmin kotiäideille kerrottiin, miten tehdä herkullista kastiketta ilman jauhoja.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Laitan aina itse tehtyä kastiketta lihapullien kanssa, se on niin paljon parempaa kuin kaupan valmiit! Tämä resepti kuulostaa herkulliselta, täytyy ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten