KotiReseptitEi uunia, ei jauhoja - pizza pöytään 10 minuutissa

Ei uunia, ei jauhoja – pizza pöytään 10 minuutissa

Tavallinen vesi nimettiin parhaaksi ja hyödyllisimmäksi juomaksi vanhuksille.Kuten ravitsemusterapeutti Evgeny Arzamastsev korostaa, se vahvistaa vakavasti kehoa ja parantaa verenkiertoa.Vihreä tee sekä hedelmä- ja vihannesmehut voivat olla vaihtoehto.

Lääkäri korosti, että vesi on kehon verenkierron perusta ja vaikuttaa merkittävästi sen kokonaismäärään.Noin 1,5-2 litran nesteen kulutus päivässä auttaa parantamaan sydämen toimintaa sekä yleisesti vahvistamaan kehoa.

’Voimme mainita myös ei-vahvan vihreän teen, jossa on runsaasti antioksidantteja.Ne ovat hyödyllisiä kaikille elimistömme soluille, myös sydänsoluille’, Arzamastsev korosti keskustelussa Moscow 24 -portaalin kanssa.

Asiantuntija suositteli iäkkäitä ihmisiä nauttimaan säännöllisesti hedelmä- ja vihannesmehuja.Ne sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja kaliumia.Koostumus voi sisältää mitä tahansa hedelmiä sekä vihreitä kasveja, kuten kurkkua, selleriä tai pinaattia.Tällaiset juomat auttavat normalisoimaan verenpainetta ja vakauttamaan sydäntä.

Aiemmin tutkijat paljastivat aivojen tempun, joka ei anna kehon ikääntyä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten