KotiReseptit'Alkaa ajatella laatikon ulkopuolella': Aivotoimintaa parantavat elintarvikkeet on nimetty

’Alkaa ajatella laatikon ulkopuolella’: Aivotoimintaa parantavat elintarvikkeet on nimetty

Voit saada pääsi ajattelemaan paremmin erilaisten tuotteiden avulla.Ravitsemusterapeutti Alexei Kovalkov kertoo niiden vaikutuksesta aivoihin.

Hän selittää, miten voit tehdä ajatuksistasi yhtenäisempiä ruoan avulla.Asiantuntija korosti, että kahvi sekä suklaa ja kaakao, jos erityisiä vasta-aiheita ei ole, tulisi sisällyttää ruokavalioon.Saksanpähkinät vaikuttavat vielä ajattelutoimintaan.Niitä kannattaa yrittää sisällyttää ruokavalioon useammin.

’Oli tällainen tutkimus, suoritettu, kävi ilmi, että ihminen ajattelee, sanotaan, yhden tyyppisesti – 1-2-3-4-5, ja alkaa ajatella laatikon ulkopuolella, sanotaan, 2-4-1-5, eli syntyy mahtipontisia mielenkiintoisia ideoita.Epätavallisia ratkaisuja vakiokysymyksiin’, Kovalkov kertoi ’oikeiden’ tuotteiden vaikutuksesta aivoihin.

Ruokavalioon tulisi sisällyttää elintarvikkeita, mutta sitä ei pidä liioitella.

Kuva: Nicholas Grande/unsplash.com.

Aiemmin kardiologi Tamaz Gagloshvili selitti, mitä pillereitä sydän- ja verisuonisairauksia sairastavien tulisi ottaa ennen uudenvuoden juhlimista.Hän varoitti, ettei säännöllisestä määräaikaishoidosta pidä kieltäytyä.Jos hoitavalta lääkäriltä ei ollut suositusta, ei ole tarpeen määrätä itselleen joitakin ylimääräisiä lääkkeitä.Tämä koskee ihmisiä, joilla on korkea verenpaine ja sydämen vajaatoiminta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Oliko tutkimuksessa mainittu, mitkä muut elintarvikkeet voivat parantaa aivotoimintaa vai ovatko kahvi, suklaa, ja saksanpähkinät ainoat vaikutukselliset?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten