KotiReseptitÄlä syö paljon munia pääsiäisenä - näin käy kehollesi

Älä syö paljon munia pääsiäisenä – näin käy kehollesi

Ravitsemusterapeutti ja asiantuntija luonnollisen terveyden ja kauneuden yrittäjien, taiteilijoiden, bloggaajien Mari Kletanina puhui portaalille ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’.Terveellisen syömisen guru kertoi, kenen ei pitäisi syödä liikaa munia pääsiäisenä.

Ihmiset, jotka kärsivät tietyistä sairauksista ja allergioista, on parempi kieltäytyä tästä tuotteesta, koska munien ylensyönti voi aiheuttaa kehon epäterveellisen reaktion.

’Kananmunat ovat erittäin allergisoivia tuotteita, joten kroonisista sairauksista tai ruoansulatuskanavan sairauksista kärsivien ihmisten tulisi kuluttaa niitä varoen.

Rajoita tämän tuotteen käyttöä tulisi rajoittaa diabetesta ja autoimmuunisairauksia sairastaviin henkilöihin, joilla on akuutti haimatulehdus, maksa- tai sappisairaus.Koska vakavampien verisuonivaurioiden riski kasvaa.

Jos sinulla on kohonnut kolesteroli, sinun on vähennettävä kananmunien käyttöä, jotta laboratoriotulokset palautuisivat normaaliksi.

On myös ihmisiä, jotka eivät siedä kananmunan valkuaista tai ovat sille allergisia.Tämä johtuu siitä, että ruokaentsyymien tuotanto on riittämätöntä tämän tuotteen laadulliseen sulatukseen.Siksi voit välttää ruoansulatuskanavan epämukavuuden kananmunia nauttiessasi vain poistamalla tämän tuotteen ruokavaliostasi’, selittää sertifioitu ravitsemusterapeutti.

Aiemmin stylisti paljasti tarkalleen, mitä huulipunan koostumuksessa ei pitäisi olla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten