KotiMielenkiintoinenÄlä pese niitä hoitoaineella: nämä 5 asiaa voidaan helposti pilata

Älä pese niitä hoitoaineella: nämä 5 asiaa voidaan helposti pilata

Pyykkiä pestessään monet kotiäidit ovat tottuneet käyttämään huuhteluaineita pehmentämään kankaita ja antamaan niille miellyttävän tuoksun.Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että joitakin tavaroita ei pidä pestä lisäämällä niihin huuhteluainetta, sillä se voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa niiden ominaisuuksille ja toimivuudelle.

Tässä artikkelissa tarkastelemme yleisimpiä tapauksia, joissa pyykinpesuaineen käyttö voi johtaa vaatteiden ja tekstiilien pilaantumiseen.

Ensinnäkin , froteepyyhkeet.Niiden imukyky heikkenee, kun hoitoaineita käytetään, mikä pidentää kuivumisaikaa, ja ajan mittaan se voi johtaa epämiellyttävään hajuun.Frotee imee hoitoaineen itseensä, ja sen ominaisuudet menetetään peruuttamattomasti.

Toinen , silkkipellava ja vaatteet.Hoitoaine vie silkiltä sen luonnollisen kiillon ja voi jättää raitoja, joita on vaikea poistaa.Siksi silkkivaatteet olisi pestävä ilman hoitoaineen lisäämistä.

Kolmas , untuvatakit ja untuvatakit.Hoitoaine edistää täyteaineen nopeampaa niputtumista, jolloin talviset päällysvaatteet menettävät houkuttelevan ulkonäkönsä ja eristysominaisuutensa.

Neljäs , joustava vaatetus.Hoitoaine tuhoaa joustavien kankaiden kyvyn venyä, ja kun sillä on pesty säännöllisesti, suosikkifarkkusi tai -mekkosi menettävät muotonsa.

Viides , urheiluvaatteet.Ammattikäyttöön tarkoitetut urheiluvaatteet on valmistettu erityisistä kankaista, joissa on kosteutta siirtävä ja antibakteerinen ominaisuus.Hoitoaine tuhoaa niiden kyllästyksen ja rakenteen, jolloin huipputekniikan vaatteet muuttuvat tavallisiksi vaatteiksi.

Huomaa, että pyykinpesuaineita käytettäessä on noudatettava äärimmäistä varovaisuutta ja huolellisuutta kankaiden koostumuksen suhteen.Monet vaatteet ja tekstiilit saattavat menettää peruuttamattomasti ominaisuuksiaan ja toimintakykyään huuhteluaineiden sisältämien kemiallisten komponenttien vuoksi.Pilaantumisen välttämiseksi on suositeltavaa lukea hoito-ohjeet ja pidättäytyä käyttämästä huuhteluainetta esineisiin, joita ei ole tarkoitettu käytettäväksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Ensinnäkin, froteepyyhkeet: niiden imukyky heikkenee, kun hoitoaineita käytetään, mikä pidentää kuivumisaikaa, ja ajan mittaan se voi johtaa epämiellyttävään hajuun. Frotee imee hoitoaineen itseensä, ja sen ominaisuudet menetetään peruuttamattomasti.

  2. Froteepyyhkeet menettävät imukykynsä ja haisevat epämiellyttävältä, jos niihin lisätään hoitoainetta. Siksi on tärkeää pestä ne ilman huuhteluainetta säilyttääkseen niiden ominaisuudet.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten