KotiReseptitÄlä koskaan ota tällaista myrkkyä: nämä katkaravut ovat 100-prosenttisesti ala-arvoisia

Älä koskaan ota tällaista myrkkyä: nämä katkaravut ovat 100-prosenttisesti ala-arvoisia

Monet venäläiset rakastavat katkarapuja, mutta paketti kaupassa on kallis, joten tämä tuote ei ole joka päivä.Erityisen turhauttavaa on, jos maksat paljon rahaa, mutta kotona käy ilmi, että herkku voi olla myrkytetty.Svetlana Vasilieva, kuluttajien oikeuksia suojelevan julkisen järjestön ’Piglets Against’ johtaja, kertoi meille, miten valita laadukkaat katkaravut.

’Kun ostat pakastettuja katkarapuja, kiinnitä huomiota paitsi viimeiseen käyttöpäivään myös tuotteen kuntoon.Yleensä katkarapuja myydään jääkuorrutteessa.On tärkeää muistaa, että jääkuorrutus on ohut ja läpikuultava pinnoite katkaravun päällä.Jos katkaravut ovat lumisia, se on merkki siitä, että lämpötilaa ei ole noudatettu.Tällainen tuote voi olla vakavasti myrkytetty’, asiantuntija selitti keskustelussa portaalin ’Ja nyt tarkkana!’ kanssa.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi elintarvikkeita, joita ei saa lämmittää mikroaaltouunissa, jotta ne eivät muuttuisi myrkyksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten