KotiUusiokäyttöideatÄlä kiirehdi heittämään laukkuklipsejäsi pois: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä kiirehdi heittämään laukkuklipsejäsi pois: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Muoviset leipäpussinpidikkeet heitetään yleensä pois yhden käyttökerran jälkeen.Ne voivat kuitenkin olla erittäin hyödyllisiä ja löytää kotimaista käyttöä.

Näillä pienillä asioilla voidaan ratkaista monia ongelmia.Niiden avulla voit yksinkertaistaa kodin siivousta, säästää rahaa ja aikaa. 8 tapaa käyttää uudelleen leivän kääreiden muoviliittimiä.

Ensinnäkin klipsit voivat olla loistava kukkien kiinnitys , jos kasvi on sidottava tukeen.

Toiseksi, klemmareista ja rakennusniitistä voi rakentaa kätevän järjestelijän pienten työkalujen säilytykseen autotalliin tai kotiin.Kiinnitä kiinnittimet vaakasuoraan nitojalla seinään kiinnitettyyn palkkiin niin, että päät voidaan taivuttaa sivuille.Näin niiden väliin syntyy tila, johon yksittäiset työvälineet voidaan asettaa.

Kolmanneksi, jos papukaija avaa häkin oven jatkuvasti, se voidaan sulkea turvallisesti muoviklipsillä.Riittää, että se kiedotaan häkin kehyksen kahden ohuen osan ympärille.

Neljänneksi, klipsit voivat olla loistava vaihtoehto ostetuille laskutikuille lasten matematiikan opettamiseen.Tällainen korvike voi olla varsin kätevä!

Viidenneksi, niitä on kätevä käyttää sähköjohtojen ja -johtojen merkitsemiseen ja sotkeutumisen estämiseen.Näin järjestys on taattu!

Kuudenneksi, tällaista klipsiä voidaan käyttää merkitsemään nauhan loppu – kiinnitä se vain nauhan kärkeen.

Seitsemänneksi klipsit soveltuvat sähköjohtojen merkitsemiseen pistorasioihin, joissa on laitteiden nimet – yksinkertaisesti kiedo johdot klipsien ympärille ja merkitse ne asianmukaisilla nimillä.

Kahdeksanneksi, ne ovat käteviä antennikaapeleiden kiinnittämiseen jalkalistoja pitkin – kiinnitä vain klipsi nauhan ylä- ja alapuolelle.

Kuten näet, tavallisia muovisia leipäklipsejä voidaan käyttää moniin kotitaloustarkoituksiin.Nämä pienet esineet voivat yksinkertaistaa elämääsi huomattavasti ja auttaa sinua ratkaisemaan joitakin ongelmia kodin ympärillä.Älä heitä leipäklipsejä pois, sillä ne voivat vielä palvella hyvää tarkoitusta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. En kiirehtisi heittämään laukkuklipsejäni pois heti. Itse asiassa näen niissä potentiaalia moniin käyttötarkoituksiin kotona ja keittiössä. Näillä pienillä apuvälineillä voi ratkaista monia arkipäivän pulmia ja samalla säästää aikaa ja rahaa. Vaihtoehtojakin löytyy – esimerkiksi kukkien kiinnittämiseen tai työkalujen säilyttämiseen. Kannattaa hyödyntää niiden monipuolisuutta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten