KotiKeittiöniksitÄlä heitä mustunutta banaania pois: tee siitä tätä

Älä heitä mustunutta banaania pois: tee siitä tätä

Ostit erittäin kypsän banaanin ja seuraavana päivänä huomasit, että se alkoi mustua nopeasti ja näyttää jo ruokattomalta? Älä ole pahoillasi, on monia tapoja käyttää tällainen hedelmä.

Kokeile tehdä banaanileipää.

:

banaani – 3 kpl.

muna – 3 kpl

sokeri – 100 g,.

vaniljasokeri – 10 g,.

kasviöljy – 100 ml,.

Vehnäjauhot – 200 g,.

taikinan kuohkeuttaja – 10 g,.

suola – 1/8 tl.,.

voita muotin rasvaamiseen.

:

Kuori kaksi banaania, soseuta haarukalla ja sekoita munien kanssa.Lisää tavallinen ja vaniljasokeri, suola ja öljy.Kaada joukkoon jauhot ja leivinjauhe.Sekoita ainekset keskenään.Kaada taikina voideltuun muottiin, litistä.Kuori yksi banaani, leikkaa se pituussuunnassa ja aseta päälle.Paista esilämmitetyssä uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Voit myös valmistaa .Muussaa tätä varten yksi banaani ja sekoita se 250 ml:aan luonnonjogurttia.Kaada valmiste jäätelömuotteihin ja laita pakastimeen kahdeksi tunniksi, kirjoittaa Sante Plus -julkaisu.

Aikaisemmin on tullut ilmi, mitä osaa banaanista ei saa koskaan heittää pois.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Mielestäni banaanileivän valmistaminen on loistava tapa hyödyntää vanhentuneet banaanit! Näin vähennetään hävikkiä ja saadaan herkullista leivontaa aikaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten