KotiPuutarhuriÄlä heitä vanhoja pyyhkeitä pois: muista nämä 10 tapaa käyttää niitä kotona...

Älä heitä vanhoja pyyhkeitä pois: muista nämä 10 tapaa käyttää niitä kotona ja maalla

Vanhoja pyyhkeitä pidetään usein tarpeettomana roskana, joka täytyy heittää pois. Pienellä luovuudella nämä kappaleet voivat kuitenkin saada uuden elämän ja tulla osaksi kodikasta ja käytännöllistä kodin sisustusta. 

 

 

Sen sijaan, että heittäisit pois kuluneet pyyhkeet, on olemassa monia hauskoja tapoja käyttää niitä uudelleen, mikä säästää rahaa ja auttaa myös ympäristöä.

 

Muista nämä 10 hyödyllistä tapaa käyttää vanhoja pyyhkeitä:

 

Ensinnäkin voit tehdä niistä käteviä lautasliinoja keittiöön. Leikkaa pyyhe haluamasi kokoisiksi paloiksi ja käytä tarpeen mukaan.

 

Toiseksi , vanhoista pyyhkeistä tulee upea kylpymatto. Leikkaa ne pitkiksi nauhoiksi ja sido ne yhteen saadaksesi alkuperäisen kappaleen.

 

Kolmanneksi , peittämällä vanhat kumitossut pyyheyksityisillä, saat tyylikkäät ja pehmeät sisätossut.

 

Neljänneksi voit tehdä moppipään vanhasta pyyhkeestä leikkaamalla haluamasi kokoisen palan ja lisäämällä siihen nappikiinnitykset.

 

Viidenneksi , vanhat pyyhkeet ovat erinomainen materiaali keittiön uunikintaiden valmistukseen. Tee kämmenelle sopiva kuvio ja anna alimmalle kerrokselle lämpöeristys.

 

Kuudenneksi , parhaista säilyneistä pyyhkeistä voit ommella alkuperäisen sisätyynyn.

 

Seitsemänneksi , pyyhkeistä voi tulla osa käytännöllistä kosmetiikan järjestäjää kylpyhuoneessa. Sinun tarvitsee vain ommella siihen pienet taskut tavaroiden säilyttämistä varten.

 

Kahdeksanneksi , älä heitä vanhoja pyyhkeitä pois, jos sinulla on rannekello – oikealla lähestymistavalla voit ommella siitä ainutlaatuisen ja tyylikkään ranneke.

 

Yhdeksänneksi voit tehdä lemmikillesi mukavat vuodevaatteet vanhoista froteepyyhkeistä.

 

Kymmenenneksi , luo hauskoja kissanpentujen muotoisia froteeleluja, joista tulee suloinen koriste kylpyhuoneeseen.

 

Luovuudella ja pienellä mielikuvituksella voit muuttaa vanhoista pyyhkeistä hyödyllisiä ja koristeellisia esineitä kotiisi. Älä kiirehdi heittämään niitä pois – mieti, kuinka voit antaa niille uuden elämän!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten