KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhoja kuppeja pois: 7 hyödyllistä käyttöä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhoja kuppeja pois: 7 hyödyllistä käyttöä kotona ja keittiössä

Ajan myötä jokaiseen kotiin kerääntyy vanhoja astioita – halkeilevia lautasia, halkeilevia mukeja, naarmuuntuneita kulhoja. Useimmiten tällaiset astiat hävitetään käytännön syistä, ja ne nähdään vain tilaa vievänä roskana. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta!

 

 

Vanhat astiat voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi, jos käytät niitä hyvin. Mitä odottamattomia ja miellyttäviä muodonmuutoksia parvella makaavat lautaset eivät joudu, jos annat mielikuvituksellesi vapaat kädet! Katsotaan kuinka voit käyttää vanhoja astioita kotisi ja lompakkosi hyödyksi.

 

Ensinnäkin miniruukut taimille olisi erinomainen vaihtoehto . Täytä kuppi mullalla, istuta siemenet, kastele, peitä kelmulla – ja voit laittaa sen ikkunaan.

 

Toiseksi voit tehdä alkuperäisen lintujen syöttölaitteen. Tätä varten sinun on liimattava vanha kuppi kulmassa lautaseen ja ripustettava se puuhun kuvan osoittamalla tavalla. 

 

Kolmanneksi värilliset tai maalatut kupit muuttuvat alkuperäisiksi lampuiksi . Aseta sähköseppele tai yövalo sisälle – se näyttää upealta!

 

Neljänneksi, kuppi on erinomainen teline kynille ja kynille työpöydälläsi tai yöpöydälläsi. Sisään voi kiinnittää värillistä itseliimautuvaa.

 

Viidenneksi, käytä kuppia säilytysastiana paperiliittimiä , nappeja, rintamerkkejä ja muita kodin tai harrastuksiin tarvittavia pieniä esineitä. 

 

Kuudenneksi, muuta kuppi alkuperäiseksi lautaseksi saippuaa varten kylpyhuoneessa – se on kauniimpi kuin tavallinen saippuaastia.

 

Ja seitsemänneksi, lasten piirustuksilla koristeltuja kuppeja voidaan käyttää sisustukseen – ripustaa erityisiin koukkuihin tai sijoittaa hyllyille.

 

Kuten näet, vanhalle kupille voi löytyä monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten