KotiKotitalouden niksitÄlä heitä vanhaa takkiasi pois: 9 hyödyllistä tapaa käyttää ei-toivottuja vaatteita

Älä heitä vanhaa takkiasi pois: 9 hyödyllistä tapaa käyttää ei-toivottuja vaatteita

Jos vanha takkisi on menettänyt edustavan ulkonäön eikä ole enää sopiva käytettäväksi, älä kiirehdi heittämään sitä pois. Tämä esine voidaan antaa toisen elämän ja löytää monia luovia käyttötarkoituksia.

 

 

Tässä artikkelissa jaamme 9 life hackia, jotka auttavat sinua muuttamaan vanhan takkisi hyödylliseksi ja mielenkiintoiseksi sen sijaan, että heität sen roskakoriin.

 

Ensinnäkin voit tehdä alkuperäisen tyynynpäällisen vanhasta takista . Leikkaa vain varovasti takin saumat ja koristele etupuoli mielesi mukaan.

 

Toiseksi, takki on erinomainen materiaali laukun tai repun tekemiseen . Ompele olkaimet, lisää taskuja ja vetoketjuja, niin saat tyylikkään ja ainutlaatuisen asusteen.

 

Kolmanneksi vanha takki voi muuttua pehmeäksi ja lämpimäksi mattoksi lemmikkillesi . Leikkaa se suikaleiksi ja sido ne eräänlaiseksi huopaksi.

Neljänneksi, jos sinulla on ompelutaidot, voit käyttää takkia luodaksesi kirkkaita ja omaperäisiä leluja lapsille : eläimiä, nukkeja tai pehmeitä kuutioita.

 

Viidenneksi, takki on erinomainen materiaali koristeellisten sisustuselementtien , kuten tyynyjen, lampunvarjostimien tai jopa huonekalujen verhoilun, luomiseen.

Kuudenneksi, leikkaamalla takin pieniksi neliöiksi saat erinomaiset ja ympäristöystävälliset uunikintat .

 

Seitsemänneksi, takki sopii täydellisesti pehmeiden ja mukavien istuinten tekemiseen tuoleille tai penkeille puutarhassa .

Kahdeksanneksi takista tulee hauska kotelo kirjoille tai kannettavalle tietokoneelle , joka suojaa niitä vaurioilta ja tulee erinomaiseksi koriste-elementiksi.

Yhdeksänneksi, jos sinulla on luova linja, voit luoda ainutlaatuisia taide-esineitä ja jopa tilkkutyylisiä vaatteita vanhasta takista .

Kuten näet, voit käyttää vanhaa takkia moneen käyttöön sen sijaan, että heittäisit sen pois. Yllä olevat ideat eivät ainoastaan ​​auta säästämään perheen budjettia, vaan auttavat myös suojelemaan ympäristöä tekstiilijätteen aiheuttamalta saastumiselta.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten