KotiPuhdistusvinkitÄlä heitä vanhaa paistinpannuasi pois: muista nämä 4 tehokasta tapaa käyttää sitä...

Älä heitä vanhaa paistinpannuasi pois: muista nämä 4 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja maalla

Jokaiseen kotiin kertyy ennemmin tai myöhemmin vanhoja, naarmuuntuneita tai vaurioituneita pannuja, jotka eivät enää sovellu ruoanlaittoon.

Sen sijaan, että he heittäisivät ne pois, taitavat omistajat etsivät luovia tapoja antaa näille esineille toinen elämä ja muuttaa niistä alkuperäisiä koriste-esineitä tai käytännöllisiä kodin esineitä.

 

 

Vanhoista paistinpannuista voi tulla seinäkellojen, lintujen syöttölaitteiden, kynttilänjalkojen ja monien muiden perusta.

Pienen mielikuvituksen ja taitavien käsien avulla voit luoda niistä todellisia taideteoksia.

 

Ensinnäkin yksi mielenkiintoisista ideoista on muuttaa pyöreä paistinpannu ilman kahvaa koristeelliseksi astiaksi. Tätä varten tarvitset paksun juuttilangan ja Moment-liiman. Puhdas ja kuiva paistinpannu on peitettävä nyörillä liimalla alkaen sivuilta ja vähitellen kohti keskustaa. Valmiista tuotteesta tulee tyylikäs ja omaperäinen sisustus.

 

Toiseksi vanha paistinpannu voi toimia perustana seinäkellon luomiselle. Poista tätä varten paistinpannun kahva, mutta jätä sen pohja, jolloin voit myöhemmin ripustaa kellon seinälle. Lisäämällä kellotaulun ja mekanismin suunnitteluun saat kirkkaan ja epätavallisen aksentin sisustukseen.

 

Kolmanneksi , vanhasta paistinpannusta ja kannesta voit tehdä lintujen syöttölaitteen, joka suojaa lintuja sateelta ja lumelta. Kansi toimii katoksena, ja itse paistinpannu toimii syöttölaitteen pohjana. Tämä tuote ei vain korista pihaasi, vaan houkuttelee myös monia lintuja.

 

Neljänneksi vanha paistinpannu voi olla alkuperäisen kynttilänjalan perusta. Tätä varten sinun on liimattava ohuet hihnat tai muut kiinnityselementit ristikkäin sen ulkopuolelle. Niihin voidaan laittaa kynttilöitä, mikä luo mukavuuden ja romantiikan ilmapiirin.

 

Siten tavallisimmat ja tarpeettomilta näyttävät asiat voivat saada uuden elämän ja tulla todellisiksi taideteoksiksi, jos osoitat hieman mielikuvitusta ja luovuutta. Vanhat paistinpannut ovat erinomainen materiaali koriste-elementtien ja käytännöllisten kodin esineiden luomiseen. Älä kiirehdi heittämään niitä pois, vaan yritä toteuttaa jokin ehdotetuista ideoista. Ehkä tästä alkaa intohimosi käsintehtyihin tuotteisiin ja tekee kodistasi todellisen alkuperäisten käsintehtyjen esineiden gallerian.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten