KotiUncategorizedPuutarhassa ei ole jälkeäkään kirvoista: kirjoita tämän ruiskutusliuoksen koostumus

Puutarhassa ei ole jälkeäkään kirvoista: kirjoita tämän ruiskutusliuoksen koostumus

Kirvat ovat yksi yleisimmistä ja vaarallisimmista tuholaisista, joita puutarhurit ja puutarhurit kohtaavat säännöllisesti.

Nämä pienet hyönteiset voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja kasveille imemällä niistä mehut ja heikentämällä niitä.

Kirvojen taistelemisesta tulee usein todellinen päänsärky monille kesäasukkaille.

 

 

On kuitenkin olemassa tehokkaita ja edullisia tapoja päästä eroon tästä tuholaista, jotka eivät vaadi paljon kustannuksia tai vaivaa.

Tässä tekstissä tarkastelemme yhtä sellaista menetelmää, joka auttaa suojaamaan kasvejasi kirvoja vastaan.

 

Ensinnäkin kirvojen torjuntaan tarvitaan vain ammoniakkia – edullista lääketuotetta, jota puutarhurit usein käyttävät tuholaisten karkottamiseen ja kasvien ruokkimiseen. Ammoniakki sisältää ominaisuuksia, jotka auttavat pääsemään eroon ruusuja, marjapensaita ja erityisesti herukoita hyökkäävistä kirvoista.

 

Toiseksi on tarpeen valmistaa erityinen ratkaisu kasvien ruiskuttamiseen. Tätä varten laimenna 2 ruokalusikallista ammoniakkia ja ruokalusikallinen nestesaippuaa tai pesuainetta pieneen määrään vettä. Tämä seos on sekoitettava perusteellisesti ja laimennettava 8-10 litraan lämmintä vettä.

 

Kolmanneksi saatu liuos tulisi ruiskuttaa ruusuille ja herukkapensaille ohjaamalla virta alhaalta ylös. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa käyttää erityistä ruiskua, jonka avulla voit jakaa tuotteen tasaisesti kaikkiin kasvin osiin.

 

Neljänneksi , ammoniakkikäsittely on suoritettava säännöllisesti, toistaen se tietyin väliajoin, jotta estetään uusien kirvojen tartunta. Sinun tulee tarkastaa kasvit huolellisesti ja aloittaa ruiskutus välittömästi, kun havaitaan ensimmäiset merkit tuholaisista.

 

Näin ollen edullinen ja edullinen tuote, kuten ammoniakki, voi olla tehokas apu kirvoja vastaan ​​puutarhassasi ja vihanneskasveissasi. Käyttämällä tätä yksinkertaista menetelmää ja noudattamalla liuoksen valmistus- ja käyttösuosituksia voit suojata kasvejasi kirvojen haitallisilta vaikutuksilta turvautumatta kalliisiin kemikaaleihin. Säännöllinen käsittely ja huolellinen seuranta antavat sinulle mahdollisuuden nauttia terveiden, tuholaisvapaiden kasvien kauneudesta ja sadosta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten