KotiMielenkiintoinenÄlä heitä tarpeettomia muovipulloja roskiin: 6 korvaamatonta tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä tarpeettomia muovipulloja roskiin: 6 korvaamatonta tapaa käyttää niitä kotona ja maalla

Nykymaailmassa liikakulutuksen ja jätteiden hävittämisen ongelma on akuutimpi kuin koskaan. Monet ihmiset haluavat löytää luovia tapoja käyttää uudelleen erilaisia ​​esineitä, mukaan lukien muovipullot. 

Yleensä kaatopaikalle lähetettävät muovipullot voivat löytää uuden elämän ja niistä voi tulla arjen hyödyllisiä esineitä.
Luovuudella ja pienellä vaivalla voit luoda erilaisia ​​hyödyllisiä asioita yksinkertaisista muovisäiliöistä, järjestäjistä koriste-esineisiin.
On tärkeää muistaa, että uudelleenkäytössä ja kierrätyksessä ei ole kyse vain ympäristön auttamisesta, vaan myös luovuudesta, rahan säästämisestä ja kestävämmän tulevaisuuden edistämisestä.
Anna tämän tekstin innostaa sinua luomaan omia ainutlaatuisia tuotteita muovipulloista!

 

Muoviastiat voivat löytää toisen elämän monissa muodoissa käytännöllisistä kodin tarvikkeista alkuperäisiin koriste-elementteihin. Tämä teksti esittelee mielenkiintoisia ideoita, jotka auttavat antamaan uuden elämän vanhoille muovipulloille ja edistävät ympäristönsuojelua.

 

Ensinnäkin voit tehdä muovipullosta roskakauhan. Tätä varten sinun on asetettava pullo sivuttain yhdelle kapealle sivulle, kahva päällä, ja leikattava osa pohjasta vinosti saksilla tai veitsellä. Tällaisesta kauhasta tulee välttämätön apu pienten roskien siivoamisessa, ja sitä voidaan käyttää myös irtotavaraa, kuten siemeniä, viljoja tai mausteita, kaatamiseen.

 

Toiseksi muovipullosta voidaan tehdä pussin järjestäjä. Tätä varten sinun on otettava kolmen tai viiden litran pullo, leikattava pohja ja käännettävä säiliö ympäri ja kiinnitettävä se sitten seinään ruuvilla tai nauloilla. Pullo voidaan sitten täyttää rypistyneillä pussilla, jolloin ne voidaan pitää yhdessä paikassa ja tarvittaessa irrottaa helposti.

 

Kolmanneksi muovipullot voivat olla erinomaisia ​​säiliöitä taimille. Jos sinulla ei ole käsillä erityisiä muoviastioita taimille, voit käyttää tavallisia pulloja. Tätä varten sinun on leikattava osa säiliöstä, täytettävä loput maaperällä ja asetettava siemenet sisään. Tällaisten astioiden avulla on helppo itää ja kasvattaa taimia ja sitten istuttaa ne avoimeen maahan.

 

Neljänneksi viiden litran muovipullosta voi tehdä kätevän kannettavan siivousvälineen. Tätä varten sinun on leikattava säiliön ylimääräiset osat, poltettava muovin reunat liekillä kynttilästä tai sytyttimestä – tämä auttaa tasoittamaan epätasaisuudet ja terävät reunat. Tuloksena olevaan koriin voit laittaa kotitalouskemikaaleja ja puhdistustarvikkeita, kuten lautasliinoja, sieniä, harjoja. Tästä järjestäjästä tulee välttämätön avustaja minkä tahansa huoneen siivouksessa.

 

Viidenneksi , voit tehdä viiden litran muovipullosta tuulimyllyn lintujen ja myyrien pelottamiseksi. Tällainen koristeellinen koristelu ei vain miellytä silmää alkuperäisellä suunnittelullaan, vaan auttaa myös suojaamaan kasveja tuholaisilta.

 

Kuudenneksi pulloa, jonka kaula on katkaistu, voidaan käyttää perustana tuholaisten pyydystämiseen. Tätä varten sinun on voideltava sisäseinät öljyllä ja laitettava syötti pohjalle. Tämän jälkeen pullo tulee asettaa 30 asteen kulmaan ja varmistaa, että se kiinnitetään esimerkiksi kaivamalla se maahan. Tämä ansa auttaa pääsemään eroon ei-toivotuista hyönteisistä ja jyrsijöistä, jotka voivat vahingoittaa kasvejasi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten