KotiMielenkiintoinenÄlä heitä purkkien kantta pois: 7 hyödyllistä käyttöä kotona ja keittiössä

Älä heitä purkkien kantta pois: 7 hyödyllistä käyttöä kotona ja keittiössä

Kuinka monta tölkkien ja pullon kantta kertyy kotiin! Yleensä heitämme ne roskiin tietämättä edes kuinka käyttää näitä yksinkertaisia ​​esineitä hyvään käyttöön. Katsotaanpa 7 alkuperäistä ideaa.

Kuten näet, näitä yksinkertaisia ​​esineitä voidaan käyttää niin monella eri tavalla kotona ja keittiössä. Näytä mielikuvituksesi, ja kannet ovat hyödyllisiä useammin kuin kerran!

 

 

Ensinnäkin kannet tekevät erinomaiset minileikkuulaudat keittiöön. Niitä on kätevä käyttää pienten tuotteiden, kuten valkosipulin, sipulin ja yrttien, leikkaamiseen.

 

Toiseksi, kannesta on helppo tehdä minilamppuja tai kynttilöitä kotisi sisustamiseen. Sinun tarvitsee vain laittaa kynttilä sinne.

 

Kolmanneksi kannet ovat hyödyllisiä improvisoitujen avainnippujen valmistukseen . Voit maalata ne, liimata magneetteja, taskuja valokuville ja muita pieniä asioita.

 

Neljänneksi kannet tekevät hauskan mosaiikin . Ne voidaan maalata, asettaa kuvioon pahville, kiinnittää liimalla ja saada alkuperäinen kuva.

 

Viidenneksi, joillekin tällainen kansi sopii mukin tai kupin teetä tai kahvia varten tietokoneen pöydälle, jos mitään muuta ja luotettavaa ei ole käsillä.

 

Kuudenneksi, kannet toimivat erinomaisena tukina kuumille astioille , estäen lautasia ja mukeja liukumasta pöydän yli.

 

Seitsemänneksi tilapäisiä koristeseppeleitä voidaan rakentaa koristelluista tai kauniisti liimatuista kansista puutarhan tai parvekkeen koristeluun.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten