KotiMielenkiintoinenÄlä heitä muovipussipinoja roskiin: 8 käyttökertaa

Älä heitä muovipussipinoja roskiin: 8 käyttökertaa

Jokapäiväisessä elämässä kertyy monia tarpeettomalta näyttäviä asioita. Mutta käytännöllinen ihminen löytää niille aina käyttöä! Yksi näistä kertyneestä hyödyttömästä tavarasta on muovipussit. Kuinka paljon niitä on kertynyt keittiöihimme! Ja tässä on 8 tapaa muuttaa ne roskakorista hyödyllisiksi esineiksi.

 

 

Ensinnäkin tällaiset pussit sopivat täydellisesti kenkien ja laukkujen säilyttämiseen . Täytä saappaasi ja kenkäsi niillä – tämä auttaa säilyttämään muotonsa ja välttämään muodonmuutoksia. 

 

Toiseksi talvella muovipussit suojaavat autoasi jäätymiseltä . Kääri ne peilien, ikkunoiden, pyyhkimien ympärille – ja säästä itsesi pitkiltä jään kaapimiselta aamulla.

 

Kolmanneksi pussista tulee improvisoitu roskakori autoon, varsinkin pitkillä matkoilla lasten kanssa. Kiinnitä se vain niskatukeen.

 

Neljänneksi pussit ovat hyödyllisiä korjausten aikana . Kääri työkalujen kahvat niihin, jotta maali ei kuivu.

 

Viidenneksi, voit käyttää niitä suihkupään puhdistamiseen – täytä pussi etikkaliuoksella, aseta suihkupää siihen, sido se ja jätä yön yli.

 

Kuudenneksi, jos sinulla on tärkeitä papereita, valokuvia tai vanhoja kirjoja, kääri ne muovipusseihin suojaamaan niitä kosteudelta ja pölyltä. Näin ne kestävät paljon pidempään.

 

Seitsemänneksi, jos juhlit ja tarvitset jäätä juomillesi , täytä pussi vedellä, sido se ja laita se pakastimeen. Tällä tavalla pakastettua jäätä voit käyttää juomien jäähdyttämiseen vaelluksilla, piknikillä jne.

 

Kahdeksanneksi tällaisia ​​pusseja on kätevä käyttää eläinten jälkeisten siivoamiseen kaupunkialueilla kävellessä.

 

Näethän, kertyneessä tarpeettomassa paketissa on niin paljon hyödyllisiä toimintoja! Ei enää heitä pois.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten