KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois vanhoja ja reikiä sukkia: viisi tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä pois vanhoja ja reikiä sukkia: viisi tapaa käyttää niitä kotona

Vanhoja, reikiä sisältäviä sukkia tai kokonaisia ​​parittomia sukkia ei tarvitse heti heittää pois. Kokeneet kotiäidit käyttävät niitä hyödyllisenä työkaluna siivoamiseen ja muissa tapauksissa, joista kerromme sinulle tänään.

 

 

Ensinnäkin kokeneet kotiäidit muuttavat vanhat sukat hyödyllisiksi siivousvälineiksi . Vedä vanha sukka kätesi päälle puhdistaaksesi likaiset tahrat, kerätäksesi pölyn tai poistaaksesi rasvan. Tämän jälkeen käännä sukka nurinpäin ja heitä se pois.

 

Toiseksi, yhteensopimattomat sukat voivat olla hyödyllisiä pienten esineiden , kuten naulojen, ruuvien tai muttereiden, säilyttämiseen .

 

Kolmanneksi, vanhoista sukista voit tehdä köysiä kasvien sitomiseen kesällä – tätä varten sinun on leikattava sukka kantapäälinjaa pitkin ja leikattava se sitten nauhoiksi.

 

Neljänneksi, sukka täytetään pehmusteella polyesteriä, siihen asetetaan astia ja saadaan erinomainen neulasänky . Vihreä väri sopii kaktuksen neulatyynylle.

 

Viidenneksi, jos olet kadottanut sateenvarjon päällyksen , voit joskus valita sukan värin mukaan, joka korvaa sen onnistuneesti.

 

Joten tämä yksinkertainen life hack auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa sekä tekemään siivouksesta tehokkaan ja nopean.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten