KotiKotitalouden niksitÄlä heitä pois tarpeettomia vaahto: muista nämä 8 tapoja käyttää sitä kotona...

Älä heitä pois tarpeettomia vaahto: muista nämä 8 tapoja käyttää sitä kotona ja maassa

Styrox on kevyt ja silti kestävä materiaali, joka on usein tarpeeton, kun kuljetus ja pakkaus erilaisia tavaroita. Kuitenkin, älä kiirehdi heittää pois sen palat – tämä saatavilla materiaali voi löytää toinen elämä, jos näyttää hieman mielikuvitusta.

Styroksi on täysin leikattu, helppo käsitellä ja samalla kestävä, mikä tekee siitä ihanteellisen luoda erilaisia hyödyllisiä asioita omin käsin kotona ja maassa.

 

Ensinnäkin, voit rakentaa erinomainen mini-puutarha kasvaa kasveja ulos styrofoam. Se on tarpeeksi leikata syvennykset pala ja istuttaa siemenet tai taimet on.

 

Toiseksi, avulla vaahtoa, voit tehdä kevyt ja edullinen tarkoittaa lämmittimet, ilmastointilaitteet tai muut kodinkoneet.

 

Kolmanneksi, kappaletta vaahto on täydellinen tehdä koriste lukuja ja käsitöitä. Leikkaa ja liimaa vaahto tarkoitettu muoto, maali ja koristella – ja ainutlaatuinen kodin sisustus on valmis!

 

Neljänneksi, vaahto voidaan käyttää stand kuuma ruoka pöytään. Vain leikata muoto mieleisekseen.

 

Viidenneksi, älä heitä pois suuria paloja – he tekevät suuria leluja lapsille, kuten miekkoja tai suojat tarina pelit.

 

Kuudes, käytä styrox pakkausmateriaalina hauras kohteita sen sijaan, että kupla wrap. Se antaa luotettavan suojan.

 

Seitsemäs, joiden avulla styrofoam, voit järjestää lämmin vuodetta taimet. Laittaa kerros vaahtoa puutarha sänky, peitä mullalla ja istuttaa siemeniä – näin varmistetaan hyvä lämmitys juuret.

 

Kahdeksas, käytä paloja vaahtomuovia pehmeä pad alla huonekalujen jalat estää naarmuja lattialle.

 

Styroksi on yksinkertainen mutta erittäin hyödyllinen materiaali kodin luovuutta ja ratkaista arkipäivän ongelmia. Antaa hänelle mahdollisuuden toisen elämän, ja hän auttaa sinua luoda alkuperäisen käsitöitä ja toiminnalliset kohteet omin käsin.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. En todellakaan heitä hukkaan vaahtoa! Se on niin monipuolinen materiaali ja käytännöllinen kodin askareissa. Rakennan aina kaikenlaisia käyttötarkoituksia sille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten