KotiReseptitAivan kuin mummolassa: kolme parasta niksiä täydellisten pannukakkujen tekemiseen paljastuu

Aivan kuin mummolassa: kolme parasta niksiä täydellisten pannukakkujen tekemiseen paljastuu

Monet kotiäidit haaveilevat löytävänsä täydellisen pannukakkureseptin, joka ilahduttaa koko taloutta.Kyse ei kuitenkaan ole lainkaan reseptistä, vaan muutamista nikseistä, joita kokit eivät tajua.

Belnovostin verkkosivujen mukaan, jos haluat ohuita pannukakkuja, jotka kirjaimellisesti sulavat suussa, kannattaa taikinaan lisätä hieman hiilihappopitoista vettä.Pannukakuista tulee pitsimäisiä ja erittäin maukkaita.Kivennäisveden määrä on helppo määrittää.Se on yhtä suuri kuin kolmasosa maidosta, jonka lisäät taikinaan.

Lifehack suolalla on tunnettu jo pitkään.Jotta pannukakut eivät tartu kiinni, kannattaa ensin paistaa tasainen kerros suolaa, sitten poistaa se ja vasta sitten paistaa herkku.

Ja vielä yksi vinkki, joka auttaa niitä, joiden pannukakut tarttuvat jatkuvasti pannuun.Tämän välttämiseksi voit yksinkertaisesti pyyhkiä pannun pohjan raaoilla perunoilla.Tärkkelys estää taikinaa tarttumasta kiinni.

Aikaisemmin kutsuttu emäntien anteeksiantamattomiksi virheiksi pannukakkuja paistettaessa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten