KotiReseptit4 minuuttia, ja se on valmis: sokeriton kirsikkahillo - miljoona kertaa maukkaampi...

4 minuuttia, ja se on valmis: sokeriton kirsikkahillo – miljoona kertaa maukkaampi kuin tavallinen hillo

Herkullista kirsikkahilloa voi valmistaa jopa peittämättä marjoja sokerilla.Epätavallisen reseptin on julkaissut Zen-kanavan ’Laihdutus maistuu!’ kirjoittaja.

Poista kirsikoista siemenet ja laita marjat puolen litran purkkeihin.Kaada kiehuvaa vettä siementen päälle niin, että ne peittyvät, ja anna hautua 20 minuuttia.Valuta sitten siivilällä ja saat kirsikkatäysmehua.

Jotta marjat ehtivät mehustua, peitä purkit kannella ja jätä ne jääkaappiin yön yli.Jos nestettä ei ole tarpeeksi, lisää lisää kirsikkainfuusiota, sen pitäisi yltää purkin reunoille.

Kaada kaikki emaloituun kattilaan ja laita se tuleen.Steriloi samalla purkit ja kannet.Muutaman minuutin kuluttua kirsikat kiehuvat ja vaahtoa syntyy.

Poista vaahto, ja kaksi minuuttia hillon kiehumisen jälkeen lisää sakeuttamisainetta, kuten agaria, yksi gramma riittää.Sekoita sakeuttamisaine kirsikoiden joukkoon ja keitä vielä pari minuuttia, ja levitä kuuma hillo sitten purkkeihin ja kääri kannen alle.

Aikaisemmin kotiäidit saivat reseptin paksuun vadelmahilloon, jossa oli salainen komponentti.

4 minuuttia, ja se on valmis: sokeritonta kirsikkahilloa – miljoona kertaa tavallista herkullisempaa.

Kuva: Kuvakaappaus Zen-kanavalta ’Laihdutus maistuu!’.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Resepti vaikuttaa todella herkulliselta ja terveellisemmältä vaihtoehdolta perinteiselle hillolle. Olen innoissani kokeilemaan tätä sokeritonta kirsikkahilloa, ja odotan jo makuelämystä! Kiitos vinkistä Zen-kanavan kirjoittajalle!

  2. Mahtava resepti! Rakastan kirsikoita ja tämä kuulostaa todella herkulliselta vaihtoehdolta perinteiselle hilloille. Aion ehdottomasti kokeilla tätä itsekin. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten