KotiReseptit30 minuuttia - vain lusikallinen salaattikulhoon: on mahdotonta irrottautua tästä alkuperäisestä olivierista

30 minuuttia – vain lusikallinen salaattikulhoon: on mahdotonta irrottautua tästä alkuperäisestä olivierista

Jos et halua tehdä olivieria klassisen reseptin mukaan, kannattaa kokeilla tehdä sitä omaperäisellä tavalla lisäämällä muutamia uusia tuotteita.

Mitä tarvitset: puoli kananrintaa, viisi kovaksi keitettyä kananmunaa, 150 grammaa kovaa juustoa, puoli sipulia, kaksi Granny Smith -omenaa, viisi saksanpähkinää, majoneesia maun mukaan.

Lisää yksinkertaisimmat tuotteet.

Kuva: Elena Mayorova/Global Look Press.

Miten kokata:

  1. Raasta keitetyn munan valkuainen ja lähetä se välittömästi salaattikulhoon.Levitä seuraavaksi majoneesi, ohut kerros tarvitaan jokaisen ainesosan jälkeen.
  2. Lähetä sitten silputtu kananrinta, sipuli, omenaraaste, sama juusto ja munankeltuainen.
  3. Päällimmäisenä kerroksena on raastettuja saksanpähkinöitä, mutta sitä ei tarvitse peittää majoneesilla.

Muuten, jos aiot tarjoilla voileipiä punaisen kaviaarin kanssa, ne voidaan valmistaa myös parannetun reseptin mukaan, joka varmasti miellyttää kaikkia vieraita.Ovelat emännät neuvovat olemaan levittämättä voita leivän päälle, vaan korvaamaan sen toisella ainesosalla.Se tekee kaviaarileivistä kulinaarisen mestariteoksen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. En ole koskaan kokeillut tehdä olivieria tällä tavalla, mutta tämä resepti vaikuttaa herkulliselta! Lisään varmasti saksanpähkinät seuraavaan erääni.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten