KotiMielenkiintoinen3 ASIAA, JOITA MIEHET RAKASTAVAT NAISISSA

3 ASIAA, JOITA MIEHET RAKASTAVAT NAISISSA

Oletko koskaan miettinyt, mikä miehiä todella viehättää? Luulen, että olemme kaikki käyneet sen läpi… Kattavaa vastausta ei vieläkään ole. Vahvempi sukupuoli on aina yrittänyt välttää tätä kysymystä, jotta he eivät paljastaisi heikkouksiaan ja tuntisi itseään haavoittuvaksi. Riippumatta siitä, kuinka paljon he kieltävät sen, he tuovat aina esiin kolme asiaa. Tässä on, keitä he ovat:

Hymy

Miten voit vastustaa kaunista hymyä? Se on mahdotonta! He jopa myöntävät, että se altistaa heidät suuremmalle hoivalle ja huomiolle.

Kampaus

Miehet pitävät pitkistä, terveistä ja kiiltävistä hiuksista. Vältä latvomista, kiillottamista ja vatvomista. Valitse mieluummin suorat hiukset tai pehmeät kiharat.

Vaatteet

Voi kyllä! Miehet ovat vaikuttuneita vaatteistamme ja tavastamme pukeutua, vaikka he kuinka kiistäisivät sen. He eivät kiinnitä huomiota merkkiin ja hintaan vaan siihen, korostavatko ne vartalon naisellisuutta ja kurveja. Vaikka olisit pukeutunut urheilullisesti, voit silti kiinnittää huomiota itseesi, jos olet valinnut oikean asun värin ja yhdistänyt sen sopivasti asusteilla.

Muista kuitenkin, että jos tunnet olosi mukavaksi omassa nahassasi, huokuu seksikkyyttä ja olet tarpeeksi itsevarma, et voi olla huomaamatta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Hymy on todellakin voimakas ase! Se saa miehet sulamaan ja antaa heille signaalin siitä, että olet avoin ja ystävällinen. Kampaus ja vaatteet voivat täydentää tätä viehätysvoimaa, mutta itsevarmuus on se kaikkein vetävin piirre. Jos tunnet olosi hyväksi omassa nahassasi, se välittyy myös ulospäin. Kauneus tulee sisältä ulospäin!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten