KotiReseptitYksinkertainen haarukka tekee täydellistä munakokkelia - vain harvat osaavat käyttää sitä

Yksinkertainen haarukka tekee täydellistä munakokkelia – vain harvat osaavat käyttää sitä

Kokeneet kokit käyttävät aina haarukkaa munakokkelia paistaessaan – he lävistävät sillä munanvalkuaisen.Ensi silmäyksellä manipulointi on turhaa, mutta juuri sen ansiosta munat paistuvat täydellisesti.

Jotta saavutetaan paras johdonmukaisuus glazunya, rikkoa munat pannulla, ja kun valkoinen tarttuu, sinun täytyy tehdä muutamia reikiä haarukalla valkoisen osaan, joka sijaitsee lähempänä keltuaista.

Tällöin kananmunan valkoinen osa jakautuu ja paistuu tasaisesti, mutta keltuainen pysyy kermaisena.Niille, jotka pitävät tällaisesta kuorrutetusta kananmunasta, ruokalaji on täydellinen.

Niiden, jotka pitävät paistetusta keltuaisesta, ei tarvitse käyttää haarukkaa, kertoo belnovostin verkkosivusto.

Aiemmin kerrottiin, miten maailman suosituin munakokkelin valmistetaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kokeneet kokit käyttävät aina haarukkaa munakokkelia paistaessaan – he lävistävät sillä munanvalkuaisen. Ensi silmäyksellä manipulointi on turhaa, mutta juuri sen ansiosta munat paistuvat täydellisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten