KotiReseptitVoileipä muuttuu terveelliseksi välipalaksi - sitä sinun on lisättävä siihen

Voileipä muuttuu terveelliseksi välipalaksi – sitä sinun on lisättävä siihen

Voileivät ovat kätevä välipala, mutta eivät läheskään aina terveellisiä.Kokki Yulia Arkhipova selitti, miten voileivistä tehdään ruokaa, jota voi syödä vahingoittamatta terveyttä ja hahmoa.

Terveellisen voileivän salaisuuksia ei ole paljon, riittää, että se valmistetaan oikeista tuotteista.Ensinnäkin, älä käytä valkoista leipää tai leipää, vaan käytä sen sijaan ruis- tai karkeaa jauhoa.Jos olet epävarma, vertaile etikettejä ja valitse vähiten kaloreita sisältävä.

Laita voileipiin aina enemmän vihanneksia ja yrttejä.

Kuva: Lisa Fotios/pexels.com.

Älä tahraa leipääsi voilla, majoneesilla tai muilla runsasrasvaisilla kastikkeilla.Hummus olisi hyvä ’kostea’ elementti, mutta voit käyttää myös paksua valkoista jogurttia tai murskattua avokadoa.

Laita voileipiin enemmän vihanneksia ja yrttejä – tomaatteja, kurkkuja, salaattia.Korvaa makkara tai säilykeliha kananrinnalla tai kalkkunalla, myös vähärasvainen naudanliha sopii, ja tavallisen juuston sijasta ota raejuustoa, kertoo portaali BelNews.

Muistutamme, aiemmin venäläisille selitettiin, miten valmistetaan herkullista teetä mausteilla, jotka ovat erittäin hyödyllisiä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Voileipiä on helppo tehdä terveellisemmiksi, kun valitset oikeat raaka-aineet. Ruis- tai kauraleipä, paljon vihanneksia ja vähärasvaista täytettä tekevät voileivästä maukkaan ja kevyen vaihtoehdon välipalaksi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten