KotiReseptitVatsan turvotus: Lääkäri paljastaa lihasta luopumisen odottamattoman seurauksen

Vatsan turvotus: Lääkäri paljastaa lihasta luopumisen odottamattoman seurauksen

Endokrinologi Zukhra Pavlova on paljastanut, että kasvissyöjät kärsivät todennäköisemmin vatsan turvotuksesta kuin lihansyöjät.

’Kaikilla on kaasuja, ja ne myös ilmaantuvat samoilla mekanismeilla, samoista tuotteista.Joillakin vähän enemmän, joillakin vähemmän.Mutta on aineita, jotka yleisesti ottaen imeytyvät huonosti kaikille, emme tiedä miten ne käyvät.Luonto ei vain ajatellut, että syömme sitä (tai syömme sitä tuollaisia määriä)’, lääkäri kertoi Telegram-kanavalleen.

Lääkärin mukaan on olemassa yhdisteitä, jotka aiheuttavat aina kaasunmuodostusta.Erityisesti – fruktoosi.

’Se on sokeri, jota on monissa hedelmissä ja vihanneksissa.Jotkut ihmiset imevät sitä ihan hyvin ja voivat syödä kilon mansikoita – he voivat hyvin.

On kuitenkin ihmisiä, joilla on fruktoosin imeytymishäiriö, mikä tarkoittaa, että fruktoosin imeytyminen ei ole yhtä tehokasta’, lääkäri totesi.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miten perunat keitetään minuutissa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista! Olen itse kasvissyöjä ja voin todellakin allekirjoittaa, että vatsan turvotuksesta kärsiminen on ollut tuttua. On hienoa, että lääkärit avaavat näitä asioita ja auttavat ymmärtämään syitä turvotukselle. Täytyy varmaan kiinnittää entistä enemmän huomiota fruktoosin saantiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten