KotiUusiokäyttöideatVanhoilla kukkaruukuilla on keittiössä ja kotona kahdeksan käyttötarkoitusta, joita ei kannata heittää...

Vanhoilla kukkaruukuilla on keittiössä ja kotona kahdeksan käyttötarkoitusta, joita ei kannata heittää pois.

Vaikka kasvit kuolevat tai niitä siirretään, vanhoja kukkaruukkuja voidaan käyttää uudelleen monin kekseliäin tavoin, joten älä heitä niitä pois.1Kotisi voi tehdä niistä esteettisesti miellyttäviä ja käytännöllisiä esineitä, jotka auttavat myös tilan järjestämisessä, jos sinulla on hieman mielikuvitusta.Ajattele vanhojen kukkaruukkujen käyttöä näillä 8 luovalla tavalla.

Aluksi antiikkiset ruukut voidaan käyttää uudelleen ainutlaatuisiksi kynttilänjaloiksi.Kun haluat nauttia tuhdista ateriasta tai viihtyisästä yhdessäolosta, aseta vain kynttilä sisälle, niin saat melankolisen koristeen.

Lisäksi isot ruukut luovat ainutlaatuisia säiliöitä silkkikukka-asetelmille, jotka koristavat kotiasi hyvin pitkään.

Lopuksi, pöydälle sopivat pienet ruukut sopivat erinomaisesti toimistomateriaalien säilyttämiseen.järjestellä ja jatkuvasti saatavilla ovat kynät, kynät ja paperiliittimet.

Neljänneksi, voit käyttää isoja ruukkuja istuttaaksesi niihin muita kasveja.voit lisätä sisustukseesi elinvoimaisen elementin maalaamalla tai dekupagoimalla ne.

5. Ruukut sopivat erinomaisesti lintujen ruokintapaikoiksi.Lintuvieraasi ovat innoissaan, jos vain kiinnität ne puuhun tai seinään, lisäät ruokaa ja tarjoilet.

Ja lopuksi käytetyt ruukut sopivat erinomaisesti taimien pitämiseen.Kun oikea hetki koittaa, istuta vain siemenet niihin ja anna kasvien kasvaa ulkona.7 . Jos haluat luoda ainutlaatuisen hyllyn partakoneille, vanupuikoille tai muille pienille kylpyhuonetarvikkeille, käytä pientä ruukkua, jonka pohja on kiinnitetty seinään.

8. Jos haluat käyttää käytettyä ruukkua, käytä sitä seinään kiinnitettynä. Voit hyödyntää ruukkua lasten viihdyttävien lelujen luomiseen. uusi lelu on nyt valmis; maalaat ne vain eloisilla väreillä ja lisäät silmät ja muita koristeita.

Kuten monista eri käyttötarkoituksista näkyy, vanhoille kukkaruukuille voi antaa uuden elämän. voit tehdä hyödyllisiä ja erottuvia esineitä, jotka koristavat kotiasi ja auttavat sinua tilojesi järjestämisessä, jos sinulla on hieman luovuutta etkä koe kiirettä niiden poisheittämiseen. tulet olemaan lopputuloksesta iloinen, jos kokeilet ja kokeilet uusia asioita!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Vanhoilla kukkaruukuilla on mielestäni monia käyttötarkoituksia keittiössä ja kotona, ja niitä ei kannata heittää pois. Esimerkiksi antiikkisia ruukkuja voi hyödyntää upeina kynttilänjalkoina, jotka luovat tunnelmaa tuhdin aterian tai rentoutumishetken yhteydessä. Lisäksi suuret ruukut toimivat mainiosti säilytysastioina silkkikukka-asetelmille, jotka koristavat kotia pitkään. Pienemmät ruukut taas ovat käteviä toimistotarvikkeiden säilyttämiseen ja pitävät kynät ja paperit helposti saatavilla. Näen vanhojen ruukkujen uudelleenkäytössä inspiraatiota ja toimivuutta monella luovalla tavalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten