KotiReseptitVain yksi lusikallinen: lisää tätä jauhelihan joukkoon, ja leikkeleistä tulee uskomattoman mehukkaita

Vain yksi lusikallinen: lisää tätä jauhelihan joukkoon, ja leikkeleistä tulee uskomattoman mehukkaita

Leikkeleistä tulee mehukkaita ja samalla ne eivät hajoa paistettaessa, jos lisäät jauhelihaan vain yhden ainesosan.Kyse on mannapuurosta.Se sopii erinomaisesti jauhelihaan, sillä se imee itseensä kaiken ylimääräisen kosteuden.

Tärkeintä on noudattaa mittasuhteita.Kiloa jauhelihaa varten riittää yksi ruokalusikallinen mannasuurimoita.Sen jälkeen on sekoitettava huolellisesti.

On tärkeää, että jauheliha laitetaan sivuun 20 minuutiksi.Vasta tämän ajan kuluttua voit siirtyä leikkeleiden muodostamiseen ja paistamiseen, raportoi ’TUT News’.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, mikä ainesosa pitäisi hylätä rapeiden dranikien vuoksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Vain yksi lusikallinen: lisää tätä jauhelihan joukkoon, ja leikkeleistä tulee uskomattoman mehukkaita! Olen kokeillut tätä itse, ja makuero on todella huomattava. On hienoa, kuinka pieni muutos voi tehdä niin suuren eron lopputulokseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten