KotiReseptitVaarallista elämälle: Venäläiset varoittivat munista, jotka on helppo myrkyttää

Vaarallista elämälle: Venäläiset varoittivat munista, jotka on helppo myrkyttää

Venäläisille on kerrottu munista, jotka on helppo myrkyttää.Tätä tuotetta ostaessa on oltava hyvin varovainen.Eikä kyse ole vain rikkinäisten munien tarkistamisesta, vaan myös niiden säilytysolosuhteista.Niillä on nimittäin kaksi viimeinen käyttöpäivää.Tämän kertoi portaalille ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ ’Possuja vastaan’ -järjestön johtaja Svetlana Vasilieva.

Ensimmäinen säilyvyysaika viittaa huoneenlämpötilaan 0 – +20.Tällöin munia säilytetään 25 päivää.Toinen on 90 vuorokautta lämpötilassa -2-0.Tässä piilee suurin vaara.

’Ensinnäkin, vaikka munat olisivat jääkaapissa, hyvin harva pystyy pitämään -2-0 lämpötilan, varsinkin jos jääkaappi on auki.Toiseksi, myyjät voivat tehdä temppuja ja 25 päivän jälkeen lähettää jo mädäntyneen tuotteen jääkaappiin, jossa se makaa vielä kaksi kuukautta.Tämä voi olla hyvin hengenvaarallista.

Siksi on tärkeää muistaa pääsäännöt: ota mahdollisimman tuoreita munia ja katso tarkkaan viimeinen käyttöpäivä.Jos ne ovat lojuneet jääkaapissa yli 25 päivää, niihin ei kannata koskea lainkaan.Loppujen lopuksi ne ovat voineet maata eteisessä jo sitä ennen ja ehtineet mädäntyä.Ja vaikka ne olisivatkin olleet siellä koko ajan, lämpötilaa -2:sta 0:een on hyvin vaikea kestää’, Vasilyeva sanoi.

Aiemmin venäläisiä varoitettiin vaarallisesta lihasta ja pilaantuneesta kanasta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. On todella tärkeää kiinnittää huomiota munien säilytysolosuhteisiin. Ei ole turvallista ostaa tuotetta, joka voi helposti myrkyttää. Pitää olla varovainen ja tarkka viimeisen käyttöpäivän suhteen, ettei altistu vaaralle. Kiitos Svetlana Vasilievan varoituksista!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten