KotiReseptitUskomattoman maukas, aromikas ja kirkas liemi - muut emännät ovat kateellisia

Uskomattoman maukas, aromikas ja kirkas liemi – muut emännät ovat kateellisia

Kirkkaan liemen valmistamiseksi on kolme sääntöä, jotka jokaisen kotiäidin, joka haluaa tehdä vaikutuksen kaikkiin ruoanlaittotaidoillaan, tulisi tietää.

Ensimmäinen sääntö on, että liemen valmistukseen käytettävät tuotteet on laitettava kylmään, ei kiehuvaan veteen.Näin kaikki ravintoaineet säilyvät ja herkusta tulee terveellistä ja maukasta.

Toinen sääntö on, ettei mausteita saa käyttää liikaa, jotta ne eivät peittäisi ruoan päämakua.

Kolmas sääntö on siivilöidä liemi, jotta siitä tulee kirkasta.Jos liemi ei ole tarpeeksi läpinäkyvää, se voidaan jäähdyttää 60 asteeseen ja lisätä valkuaista, joka kerää kaiken ylimääräisen.Sen jälkeen ruokalaji on siivilöitävä vielä kerran, kirjoittaa portaali ’BelNovosti’.

Aiemmin tuli tunnetuksi, miten leipää leikataan oikein.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Täytyy myöntää, että kirkas liemi on todellakin kulinaarinen taikatemppu! Aivan loistavaa tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä kaikille ruoanlaitosta innostuneille kotikokeille. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen niksi!

  2. Uskomattoman maukas, aromikas ja kirkas liemi! Olen täysin samaa mieltä siitä, että liemen valmistuksessa on tärkeää noudattaa näitä kolmea sääntöä. Kylmään veteen asettaminen säilyttää ravintoaineet parhaiten, sopiva maustemäärä takaa päämaun säilymisen ja kirkas liemi on ehdoton. Kiitos tästä arvokkaasta vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten