KotiKotitalouden niksitUnohda koit lopullisesti: laita yksi kolmesta saatavilla olevasta ainesosasta kaappiin

Unohda koit lopullisesti: laita yksi kolmesta saatavilla olevasta ainesosasta kaappiin

Koit ovat todellinen katastrofi monille kotiäidille, koska nämä tuholaiset pystyvät armottomasti pilaamaan suosikkiasioitasi kaapeista. Sinun ei kuitenkaan pidä luovuttaa, koska on olemassa useita yksinkertaisia ​​ja tehokkaita tapoja suojata vaatteesi ei-toivotuilta ”vierailta”.

 

 

Tässä artikkelissa paljastamme fiksuja temppuja, joiden avulla voit luoda turvallisen tilan ja estää vaatteiden ja muiden esineiden vaurioitumisen.

 

Ensinnäkin yksi todistetuista kansanlääkkeistä perhosia vastaan ​​on laakerinlehti . Erityisen aromin ansiosta se karkottaa tuholaisia. Riittää, kun asetat pussin laakerinlehdillä useaan paikkaan kaapissa.

 

Toiseksi setri eteerinen öljy on erinomainen apulainen koisien torjunnassa . Tietenkin ihanteellinen vaihtoehto olisi setripuinen kaappi, mutta tämä on melko kallista. Sen sijaan voit käsitellä fleeceä setriöljyllä ja laittaa sen kaappiin.

 

Kolmanneksi , älä unohda laventelia – tätä tuoksuvaa kasvia, jota on pitkään käytetty suojaamaan koilta. Kuivaa laventelikimppua tulee vaihtaa säännöllisesti asettamalla ne eri paikkoihin kaapissa.

 

Koiperhoja torjuttaessa on myös tärkeää tuulettaa kaapit säännöllisesti ja tarkistaa sisältö tuholaisten jäämien varalta. Ongelman oikea-aikainen havaitseminen estää vakavia vahinkoja.

 

Näiden yksinkertaisten suositusten avulla voit luoda luotettavan suojan koita vastaan ​​ja suojata esineitäsi vaurioilta. Laakerinlehti, seetri eteerinen öljy ja laventeli – näistä edullisista luonnonlääkkeistä tulee uskollisia avustajiasi tuholaisten torjunnassa. Älä unohda tuulettaa kaappejasi säännöllisesti ja vaihda tuoksupussit ajoissa, niin tavarasi ovat turvassa!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten