KotiReseptitUnohda kaupasta ostettu leipä ikuisiksi ajoiksi: tee hiivatonta kefiirileipää, ja tulet hämmästymään...

Unohda kaupasta ostettu leipä ikuisiksi ajoiksi: tee hiivatonta kefiirileipää, ja tulet hämmästymään sen mausta

Venäläiset ovat saaneet yksinkertaisen reseptin kotitekoiseen leipään ilman hiivaa.Tässä reseptissä käytetään vain kefiiriä ja kaikkea sitä, mitä on jo varmaan jokaisessa keittiössä.

Sinä tarvitset: Maitokeittoa, joka on valmistettu maissinvalmistuksesta ja joka on valmis.: 300 g vehnäjauhoja, 300 ml kefiiriä, teelusikallinen sokeria ja suolaa, puoli teelusikallista ruokasoodaa.Siivilöi jauhot ja sekoita ne hyvin suolan ja sokerin kanssa.Lisää ruokasooda lämpimään kefiiriin, sekoita ja kaada jauhojen joukkoon.

Vaivaa taikina, prosessissa voit lisätä siihen terveellisiä siemeniä, pyöritä palloksi ja anna sen levätä puoli tuntia suljetussa astiassa tai kalvon alla.

Muotoile leipä ja aseta massa leivinpellille.Paista 20 minuuttia 220 asteessa ja sen jälkeen vielä 30 minuuttia 200 asteessa, suosittelee 1000 menun sivusto.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miksi kokeneet kotiäidit laittoivat leivänkuoren lihan paistamisen ajaksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Mitä muita terveellisiä siemeniä voisi lisätä tähän kefiirileipäreseptiin? Entä onko mahdollista korvata vehnäjauhot jollain muulla jauholla? Kiitos vinkistä!

  2. Olen kokeillut tätä reseptiä ja täytyy sanoa, että lopputulos yllätti positiivisesti! Leipä maistuu herkulliselta ja sen valmistaminen oli todella helppoa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä hiivatonta kefiirileipää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten