KotiMielenkiintoinenTyllistä tulee taas lumivalkoinen: kirjoita ylös näiden 5 tehokkaan pesuliuoksen koostumus

Tyllistä tulee taas lumivalkoinen: kirjoita ylös näiden 5 tehokkaan pesuliuoksen koostumus

Ajan myötä jopa täydellisen lumivalkoinen tylli voi muuttua keltaisiksi ja menettää raikkaan, houkuttelevan ulkonäkönsä. Älä kuitenkaan ole järkyttynyt – on monia tehokkaita tapoja palauttaa se alkuperäiseen valkoisuuteensa kotona. 

 

  • Yllä olevien suositusten ansiosta voit helposti ja tehokkaasti valkaista jopa erittäin kellastuneen tyllin ilman aggressiivisia kemikaaleja.
  • Valitse itsellesi sopivin menetelmä verhojen materiaalin ja saastumisasteen mukaan.
  • Pienellä kärsivällisyydellä ja huolellisuudella palautat kankaan sen moitteettoman valkoisuutensa ja alkuperäisen ulkonäön, joka koristaa minkä tahansa sisustuksen.

 

 

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita todistettuja menetelmiä tyllin valkaisuun käyttämällä sekä kotitalouskemikaaleja että luonnollisia kansanlääkkeitä. Noudattamalla yksinkertaisia ​​suosituksia voit helposti päivittää tylliverhosi ja antaa niille virheettömän ilmeen.

 

Ensinnäkin , jos sinulla ei ole aikaa liottaa, voit käyttää pesukonetta . Kaada pesujauhe, lisää ruokasoodaa (1 rkl), ruokasuolaa (1 rkl), leivinjauhetta (1 pussi) ja etikkaa (1 rkl) sopiviin lokeroihin. Aseta tylli herkkään pussiin ja valitse ei-linkousjakso.

 

Toiseksi , kokeneet kotiäidit suosittelevat tyllin valkaisua luonnollisilla keinoilla, jotta ne eivät vahingoita herkän kankaan rakennetta. Yksi tällainen menetelmä on käyttää sitruunahappoa – yksinkertaisesti liota tylli liuoksessa, jossa on 2-3 litraa lämmintä vettä ja 1 pussi sitruunahappoa.  

 

Kolmanneksi tehokas kansanmenetelmä on valkaisu suolalla . Liota tylliä lämpimässä suolaliuoksessa (1 ruokalusikallinen suolaa, 1 rkl pesujauhetta, 1 litra lämmintä vettä) pesujauheen kanssa useita tunteja, jonka jälkeen pese käsin tai koneessa herkästi.

 

Neljänneksi , vetyperoksidia ja ammoniakkia voidaan käyttää valkaisuun . Liota tylliä näiden tuotteiden kuumassa liuoksessa (2 ruokalusikallista 3 % peroksidia, 1 ruokalusikallinen ammoniakkia, 4 litraa kuumaa vettä) 30 minuuttia ja huuhtele sitten.

 

Viidenneksi , jos haluat palauttaa tyllin valkoisuuden kaliumpermanganaatilla , raasta pyykkisaippua, liuota se kuumaan veteen ja lisää kaliumpermanganaattiliuosta, kunnes saat pehmeän vaaleanpunaisen sävyn. Liota tylliä puoli tuntia ja pese sitten.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten