KotiReseptitTuhoa kaikki: Näitä 5 ruokaa ei saa koskaan laittaa jääkaappiin - älä...

Tuhoa kaikki: Näitä 5 ruokaa ei saa koskaan laittaa jääkaappiin – älä uskalla

Monet kotiäidit uskovat, että ehdottomasti mitä tahansa ruokaa voi säilyttää jääkaapissa.Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta.Asiantuntijat kertoivat, mitkä tuotteet pilaantuvat nopeasti alhaisen lämpötilan vuoksi.

Asiantuntijoiden mukaan tomaatteja ei voi koskaan laittaa jääkaappiin.Korkean kosteuden ja matalan lämpötilan vuoksi nämä vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin.Lisäksi niistä tulee täysin mauttomia.Samanlainen tilanne marjojen kanssa.Jääkaapissa ne kestävät paljon vähemmän.Siksi on parempi pakastaa ne heti.

Banaanien kanssa pitäisi olla erityisen varovainen.Niistä vapautuu erityisiä aineita, jotka saavat muut elintarvikkeet pilaantumaan nopeammin.Varsinkin kun kyseessä on hedelmä.

Viipaloitu leipä ei kestä jääkaapissa paria päivää.

Kuva: freepik/ru.freepik.com.

Vastoin yleistä uskomusta leipää ei voi säilyttää myöskään jääkaapissa.Matalat lämpötilat tekevät siitä paljon tunkkaisempaa ja vievät myös sen maun.Siksi leipomotuotteet kannattaa sijoittaa jonnekin keittiöön, jossa lämpötila pysyy huoneenlämpöisenä.

Tärkein asia, jota ei saa koskaan laittaa jääkaappiin, on sipulit ja valkosipulit.Korkea ilmankosteus saa ne menettämään ominaishajunsa, ja niitä on turha lisätä ruokiin.

Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miten sipulit paistetaan niin, etteivät ne pala.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Monet kotiäidit uskovat, että ehdottomasti mitä tahansa ruokaa voi säilyttää jääkaapissa. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta. Asiantuntijat kertoivat, mitkä tuotteet pilaantuvat nopeasti alhaisen lämpötilan vuoksi. Asiantuntijoiden mukaan tomaatteja ei voi koskaan laittaa jääkaappiin. Korkean kosteuden ja matalan lämpötilan vuoksi nämä vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin. Lisäksi niistä tulee täysin mauttomia. Samanlainen tilanne marjojen kanssa. Jääkaapissa ne kestävät paljon vähemmän. Siksi on parempi pakastaa ne heti. Banaanien kanssa pitäisi olla erityisen varovainen. Niistä vapautuu erityisiä aineita, jotka saavat muut elintarvikkeet pilaantumaan nopeammin. Varsinkin kun kyseessä on hedelmä. Viipaloitu leipä ei kestä jääkaapissa paria päivää. Vastoin yleistä uskomusta leipää ei voi säilyttää myöskään jääkaapissa. Matalat lämpötilat tekevät siitä paljon tunkkaisempaa ja vievät myös sen maun. Siksi leipomotuotteet kannattaa sijoittaa jonnekin keittiöön, jossa lämpötila pysyy huoneenlämpöisenä. Tärkein asia, jota ei saa koskaan laittaa jääkaappiin, on sipulit ja valkosipulit. Korkea ilmankosteus saa ne menettämään ominaishajunsa, ja niitä on turha lisätä ruokiin. Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miten sipulit paistetaan niin, etteivät ne pala.

  2. Monet kotiäidit uskovat, että ehdottomasti mitä tahansa ruokaa voi säilyttää jääkaapissa. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta. Asiantuntijat kertoivat, mitkä tuotteet pilaantuvat nopeasti alhaisen lämpötilan vuoksi. Asiantuntijoiden mukaan tomaatteja ei voi koskaan laittaa jääkaappiin. Korkean kosteuden ja matalan lämpötilan vuoksi nämä vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin. Lisäksi niistä tulee täysin mauttomia. Samanlainen tilanne marjojen kanssa. Jääkaapissa ne kestävät paljon vähemmän. Siksi on parempi pakastaa ne heti. Banaanien kanssa pitäisi olla erityisen varovainen. Niistä vapautuu erityisiä aineita, jotka saavat muut elintarvikkeet pilaantumaan nopeammin. Varsinkin kun kyseessä on hedelmä. Viipaloitu leipä ei kestä jääkaapissa paria päivää. Kuva: freepik/ru.freepik.com. Vastoin yleistä uskomusta leipää ei voi säilyttää myöskään jääkaapissa. Matalat lämpötilat tekevät siitä paljon tunkkaisempaa ja vievät myös sen maun. Siksi leipomotuotteet kannattaa sijoittaa jonnekin keittiöön, jossa lämpötila pysyy huoneenlämpöisenä. Tärkein asia, jota ei saa koskaan laittaa jääkaappiin, on sipulit ja valkosipulit. Korkea ilmankosteus saa ne menettämään ominaishajunsa, ja niitä on turha lisätä ruokiin. Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miten sipulit paistetaan niin, etteivät ne pala.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten